Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

China’s geheime ruimtevliegtuig heeft iets de ruimte in gelanceerd

Een paar dagen geleden noemden we twee belangrijke gebeurtenissen dat China een land is ruimtemacht Leader wil eindelijk op gelijke voet staan ​​met de Verenigde Staten.

Op 31 oktober voltooide ze haar ruimtestation Met de release van de derde en laatste eenheid, Mengtian .LaboratoriumSlechts achttien maanden na de eerste! Een andere gebeurtenis die niet in de laatste plaats op dezelfde dag plaatsvond, was dat de ruimtewaakhond van de United States Space Force een object in de onmiddellijke nabijheid van het ruimtevaartuig zag dat tussen 24 en 31 oktober zou worden uitgeworpen.

Onzekerheid over de aard van het vrijgekomen lichaam

Het is niet verwonderlijk dat China, dat niet over dit programma communiceert, geen informatie heeft verstrekt over deze lopende manoeuvre. Een mogelijkheid is dat het object klein is Satellieten Gericht op het observeren van het ruimtevliegtuig, wat niet de eerste keer zou zijn. Ter herinnering: tijdens de eerste missie van het ruimtevaartuig in september 2020 werd een kleine satelliet gelanceerd voordat hij terugkeerde naar de aarde en gedurende enkele weken daarna S-banduitzendingen lanceerde.

Het ingezette object kan ook een test zijn om kleine ladingen in een baan om de aarde te brengen of een servicemodule voor een ruimtevliegtuig, meent Jonathan McDowell, de redacteur van de nieuwsbrief. Jonathan Space Report die activiteit in een baan om de aarde aangeven (satellieten, draagraketten, ruimtevaartuigen, enz.).

Als dit al de server is, dan is het .-bestandruimte vliegtuig Het zou in de komende dagen, mogelijk 5 november, aan land moeten komen. Vermoedelijk zal het voor zijn eerste vlucht landen op de Lop Nur-basis in Xinjiang….

READ  Een mysterieuze investeerder bouwt een privé ruimtestation

> Lees meer over Futura

Lees ook op Futura