Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volodymyr Zelensky kondigde aan dat hij was gereisd om zijn troepen aan het oostfront te ontmoeten

Volodymyr Zelensky kondigde aan dat hij was gereisd om zijn troepen aan het oostfront te ontmoeten

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zei op maandag 14 augustus dat hij naar het oostfront in de regio Donetsk was gegaan om Oekraïense troepen te ontmoeten die deelnamen aan een tegenoffensief tegen het Russische leger. “Ik heb Brigade 22 bezocht” En “We bespraken met de commandant de problemen waarmee de soldaten te maken hadden en voorstellen om ze op te lossen.”zei hij op Telegram.

>> Deze live uitzending is afgelopen.

Het Russische leger beweert een Noors militair vliegtuig te hebben onderschept dat de grens nadert. “Toen de Russische jager naderde, keerden buitenlandse militaire vliegtuigen terug.”Het Russische ministerie van Defensie zei maandag in een verklaring dat het Noorse vliegtuig was geïdentificeerd als een Boeing B-8A “Poseidon”, een maritiem patrouillevliegtuig. Geen enkele schending van de grenzen van de Russische Federatie was toegestaan.Het ministerie bevestigde dat de bezwaarprocedure is uitgevoerd in overeenstemming met internationale regels zonder de luchtwegen af ​​te snijden Nee ‘gevaarlijke aanpak’.

Het Oekraïense leger veroverde 3 vierkante kilometer land nabij Bakhmut. “In totaal is er al 40 vierkante kilometer bevrijd op de zuidelijke flank van de Bakhmut-sector.”een stad in Oost-Oekraïne die in mei door Rusland werd veroverd, kondigde de vice-minister van Defensie van Oekraïne aan, Jan Maliar maandag op tv.

Het verijdelen van Russische aanvallen in de regio Odessa. Het Oekraïense leger beweerde in de nacht van zondag op maandag Russische raketten en drone-aanvallen op de regio Odessa te hebben verijdeld. “De vijand viel de regio Odessa drie keer aan gedurende de nacht.”metTwee golven aanvalsdrones, in totaal 15 [drones] en 8 raketten. Kalibertype, het Oekraïense operationele commando voor het zuiden van het land gepresenteerd op Telegram. Balans op dit punt drie gewonden.

READ  COVID: Ze is door de pandemie al 3 jaar gescheiden van haar vriendin en sterft op de dag dat ze herenigd worden

Zeven doden bij het Russische bombardement op Kherson. Bij de Russische aanvallen kwamen drie volwassenen, een 12-jarige en een baby om het leven in de plaats Široka Balka, en vervolgens nog twee mensen in Stanislav. “Een hele familie stierf in Cherokee Balca.”De Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken, Igor Klimenko, hekelde het. En 13 mensen raakten gewond bij de aanvallen op Kherson op zondag, volgens dezelfde bron.