Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volgens professor Mahmoud Zureik kregen scholen aan het begin van het academiejaar onvoldoende middelen om de verspreiding van COVID-19 te beperken.

Covid-19 moet zich permanent in ons leven nestelen, steun professor epidemiologie, Mahmoud Zureik, gast van France Info op vrijdag 20 augustus. roept naar “Scholen beveiligen om kinderen te beschermen“.

Covid duurt jarenMahmoud Zureik, hoogleraar epidemiologie en volksgezondheid aan de Universiteit van Versailles-Saint-Quentin-en-Yvelines en directeur van EPI-PHARE, waarschuwde. Barrièregebaren en vaccinatie zijn essentiële wapens in de strijd tegen COVID-19.”Het is een heel slecht idee om het masker in een gesloten omgeving te verwijderen“Want de bestuiver kan het virus ook overdragen, ook al is de besmettingsgraad veel lager.

Het is nog geen tijd om kinderen van 3 tot 12 jaar te vaccineren. Als is aangetoond dat vaccins effectief en veilig zijn voor kinderen, zoals die voor volwassenen, “waarom niet“.”Er moet tijd worden besteed aan klinische proeven“.

De epidemioloog roept op tot “beveiligde scholen” in het licht van Covid-19

Mahmoud Zureik zei dat de start van het schooljaar niet voldoende was voorbereid om met COVID-19 om te gaan. “De luchtkwaliteit moet worden gemeten met behulp van kooldioxidesensoren en luchtreinigers“.. burgerschapsvorming heeft alleen eenvoudige aanbevelingen over dit onderwerp en verplicht niets, en hij betreurt het.”Scholen moeten worden beveiligd om kinderen te beschermen“. Ze zijn overdrachtsvectoren en kunnen het virus overbrengen. Afgelopen april zei Jean-Michel Blanquer:”We bereiden ons op school in mindere mate voor dan het besmetten van het gezinMahmoud Zureik had het aan de kaak gesteld.”ontkenning“De realiteit waarin de minister van Nationaal Onderwijs zich bevond, bevestigt de integriteit van zijn denken tegenover journalisten van France Info Friday, terwijl hij het gebrek aan middelen aan de school aanklaagt tijdens de zomer.

READ  Zeldzame gevallen van hartproblemen zijn gemeld bij jongvolwassenen die in de Verenigde Staten tegen Covid-19 zijn ingeënt