Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voet OM – Versterking van Real Madrid, OM zal hard toeslaan

Voet OM – Versterking van Real Madrid, OM zal hard toeslaan

OM is van plan zeer actief te blijven op de transfermarkt. Zoals Pablo Longoria onlangs opmerkte, zal de steun van het team van Marcelino op het spel staan.

Pablo Longoria staat onder zeldzame druk in het centrum van het OM. Het wervingsproces van de Marseille-club moet worden beheerd door de voorzitter van FC Marseille. Maar voorlopig heeft alleen Geoffrey Kondogbia zich bij het team van Marcelino gevoegd. Zorgwekkend voor sommigen, een paar weken voor de hervatting van de Franse eerste klasse, met name de Champions League-wedstrijden. Tot die tijd wijst alles erop dat andere spelers La Canebière zullen halen, zelfs als hun voorbereiding wordt verstoord als ze te laat aankomen. Onlangs wees Pablo Longoria erop dat het noodzakelijk is om te anticiperen op verrassingen en risico’s met betrekking tot rekruten. Er zijn veel namen bekend gemaakt om zich bij OM aan te sluiten. Laatste: Sergio Arribas.

Longoria staat klaar om iedereen te verrassen

Volgens informatie van Totaal voetbalOM wil de jonge Spanjaard van Real Madrid heel graag plaatsen. Laatstgenoemde, die 21 jaar oud is, heeft de ambitie om meer te spelen en ervaring op te doen. Longoria zou zijn net kunnen gebruiken om de Merengue Club ervan te overtuigen hun goudklompje op te geven. Het is echter moeilijk voor te stellen dat de Merengues hem gemakkelijk zullen verlaten, en het is mogelijk om een ​​lening te krijgen van Arribas, die nog tot 2025 onder contract staat bij de Europees kampioen van 2022. Naast Olympique de Marseille wil Girona de speler graag overnemen in bruikleen. Ariba, een linkshandige aanvallende middenvelder, is een balspeler die voor veel clubs goed kan presteren. Zal hij deel uitmaken van de risico’s die OM deze zomer buiten het seizoen nam? De komende dagen zullen ons meer vertellen. In Real Madrid met professionals nam Sergio Ariba deel aan 14 wedstrijden en scoorde 1 doelpunt, hij is een zeer actieve speler in Castilla. Alles wees erop dat de ervaring in Marseille verleidelijk zou kunnen zijn voor hem en zijn jonge carrière.

READ  De kruisbanden van Verschaeren? "we kruisen onze vingers"