Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VN Hoge Commissaris voor de Mensenrechten bekritiseert Peking … diplomatiek

Michelle Bachelet, de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties, voltooide op zaterdag 28 mei een bezoek aan China, dat vijf dagen eerder begon, waarbij ze twee dagen in Xinjiang doorbracht. Peking wordt beschuldigd van het vasthouden van meer dan een miljoen moslims uit deze provincie, van wie de meesten Oeigoeren zijn, een beleid dat de Verenigde Staten en andere westerse landen beschrijven. “Genocide”. Dit was het eerste bezoek van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten aan China in zeventien jaar.

Tijdens de persconferentie die (via video) werd gehouden ter afsluiting van haar bezoek, vertelde mevr.l Bachelet was het bericht aan een Chinese journalist die haar ondervroeg over het bloedbad van Ovaldi in de Verenigde Staten. De Hoge Commissaris gaf in een inleidende verklaring van ongeveer tien minuten aan dat het doel van haar bezoek niet was” Onderzoek “ Maar om mensenrechten te bespreken met Chinese functionarissen.

ze beweerde ” Ik vernam “ Degenen die hem voor zijn bezoek vroegen om bepaalde situaties of situaties te bespreken. na vermelding ‘Kolossale prestaties’ China in de strijd tegen armoede, dan de status van vrouwen – die sterker aanwezig willen zijn “Op alle niveaus van politieke vertegenwoordiging” – En de doodstraf – die ze graag zou willen afschaffen – heeft de Hoge Commissaris het meest gevoelige onderwerp aan de orde gesteld: Xinjiang.

“Het is van groot belang dat reacties op terrorisme niet leiden tot schending van mensenrechten”Mevrouw Bachelet zei:. Betreffende detentiecentra beschreven door China Centra voor beroepsonderwijs en -opleidingzei ze tegen zichzelf “Kan schaal niet beoordelen”. Maar ze zei, “De regering verzekerde me dat het systeem was ontmanteld.”.

Lees ook: Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees China stopt onder westerse druk officieel met dwangarbeid
READ  Athena, al verpletterd door de hitte, wordt wakker te midden van de verstikkende rook van de vuren

Tibet en Hongkong…

Ml Zoals gemeld door de Tibetaanse Bachelet: “Het is belangrijk om de taalkundige, culturele en religieuze identiteit van Tibetanen te beschermen en om de Tibetanen volledig en vrijelijk te laten deelnemen aan beslissingen over hun religieuze leven.” over Hongkong, “De detentie van advocaten, activisten, journalisten en anderen op grond van de National Security Act is zeer verontrustend.”En de Ze zei.

Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zaterdag een verklaring afgegeven over dit bezoek. gaf dit Tastbare positieve resultaten. Ma Zhaoxi, zei de vice-minister van Buitenlandse Zaken. In dit persbericht nogmaals aan de kaak gesteld “leugens” van “sommige landen” Wat Xinjiang betreft, wordt niet vermeld dat het mogelijk is “ontmanteling” ondergeschikt Trainingscentra.

Je hebt nog 56,47% van dit artikel om te lezen. Het volgende is alleen voor abonnees.