Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vladimir Poetin bezoekt Wit-Rusland op maandag

De Russische president Vladimir Poetin op zaterdag.

© Spoetnik/Gavril Grigorov/Het Kremlin via Reuters

Terwijl het Russische leger en zijn Wagner-assistenten nog steeds in de Donbass blijven staan, Vladimir Poetin Bracht vrijdag met “speciale operatie” ambtenaren in Oekraïne om naar te luisteren “suggesties” over de te ondernemen acties “korte en middellange termijn”. Tegelijkertijd, Ongeveer 40 raketten vielen op de energie-infrastructuur van Oekraïne , die opnieuw een deel van het land in duisternis en kou stortte. Zou deze verduisteringstechniek, die al enkele weken wordt gebruikt, niet effectief genoeg kunnen zijn?

De “politiek-militaire situatie” van de twee landen zal worden besproken

Maandag reist Poetin naar Minsk voor een top die formeel gericht is op het versterken van de alliantie van zijn land met Wit-Rusland. Als de economie het belangrijkste onderwerp is, heeft autocraat Alexander Loekasjenko aangegeven dat dat ook zal worden besproken “politiek-militaire situatie” uit hun landen. Het volstaat om de stelling aan te nemen die de Oekraïense stafchef deze week naar voren heeft gebracht, volgens welke Moskou vastbesloten zal zijn om begin 2023 vanuit Wit-Rusland een grootschalige aanval uit te voeren op Oekraïne, en in het bijzonder op Kiev.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Lees ook – Overdracht. Koude en duisternis… Oekraïense slachtoffers van de winter als oorlogswapen

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Ondertussen blijft het Russische leger Oekraïens grondgebied bombarderen. En veroorzaakte zaterdag een nieuw bombardement, waarbij vijf mensen om het leven kwamen, waaronder vier in de Dnipro-regio.

READ  Live - Tsunami-waarschuwing van Japan naar de Verenigde Staten na een vulkaanuitbarsting