Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij mobiliseerde 1.200 soldaten om de stakers te vervangen

Hij mobiliseerde 1.200 soldaten om de stakers te vervangen

Er zullen ongeveer 1.200 soldaten worden gemobiliseerd Verenigd Koningkrijk Om de stakende medici en het personeel van de grenspolitie te vervangen, kondigde de regering nog een week geleden een aantal stakingen aan. Het Verenigd Koninkrijk, waar de inflatie boven de 10% uitkomt, is getuige Sociale bewegingen op een schaal die in decennia niet is gezien. Deze stakingen treffen verschillende sectoren, waaronder transport en gezondheid.

In een ongekende beweging legden verpleegsters donderdag het werk neer om hogere lonen en betere arbeidsomstandigheden te eisen. nieuwe Hij slaat dinsdag bekend gemaakt. De paramedici waren op hun beurt van plan om het werk in Engeland gedurende twee dagen, 21 en 28 december, stop te zetten om hogere lonen te eisen. Ook de grenspolitie staakt enkele dagen tussen nu en het einde van het jaar.

Rishi Sunak bekritiseert de beweging

Downing Street zei dat er regelingen waren getroffen voor 1.200 strijdkrachten om personeelstekorten in de gezondheidsdiensten en de grenspolitie op te vullen. Ook zullen meer dan 1.000 ambtenaren worden gemobiliseerd. “Vakbonden bezorgen miljoenen mensen ellende, met name transportstakingen op wrede timing verjaardag “, bekritiseerd De Britse premier Rishi Sunak in een De zon op zondag.

De conservatieve regeringschef voegde eraan toe: “Spoorarbeiders en grensagenten kregen eerlijke en betaalbare overeenkomsten aangeboden voor de belastingbetaler.” “Steeds meer vakbondsleden willen een akkoord bereiken”, zei hij. Over de mobilisatie van het leger ter vervanging van de stakers antwoordde de Chef van de Defensiestaf, admiraal Sir Tony Radakin, V.I De Telegraaf “We zijn geen overtollige energie”, zei hij. “We zijn bezig met veel dingen namens de natie en we moeten ons concentreren op onze hoofdrol”, voegde de admiraal eraan toe.

READ  De zoon van voormalig dictator Marcos stevent af op een verpletterende presidentiële overwinning