Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VK: roep om aftreden van Boris Johnson neemt toe

gepubliceerd

updaten

Frankrijk 3
Artikel door

In het Verenigd Koninkrijk groeit de roep om Boris Johnson om af te treden, ondanks de verontschuldigingen van de premier, na onthullingen dat twee andere partijen in volledige opsluiting waren georganiseerd.

in Londen (Verenigd Koningkrijk)Veel stemmen roepen op tot het aftreden van Boris Johnson. Hij wordt beschuldigd van het organiseren Meerdere ledematen in volledige insluiting. Twee dagen geleden bood de Britse premier zijn excuses aan, maar niets hielp. Vandaag heeft Boris Johnson zelfs zijn excuses aangeboden aan de koningin‘, meldt Maëlys september, journalist France Télévisions, duplexen uit de Britse hoofdstad, vrijdag 14 januari.

Concerten werden gehouden in april 2021, op de 10e, neerhalen sde boom. Afscheidsfeesten van het personeel, waar zo’n 30 mensen dansten“In het bijzijn van een dj identificeert de journalist zich. In die tijd waren de Britten nog gedeeltelijk opgesloten en waren binnenbijeenkomsten nog steeds verboden“, benadrukt. Deze nieuwe onthulling is de afsluiting van een zeer gênante week voor Boris Johnson.

READ  Minstens 11 mensen kwamen om en ongeveer 100 raakten gewond bij een treinongeluk