Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vind jij de drie verschillen in de afbeelding van deze twee reizigers?

Denksnelheid verwijst naar de snelheid waarmee uw hersenen de informatie die het ontvangt opneemt, interpreteert en erop reageert. Dankzij visuele uitdaging die we u vandaag aanbieden, zult u ontdekken hoe goed u in staat bent geweest om de informatie die uw ogen sturen te begrijpen en ermee om te gaan. Maar eerst moet je erin slagen om deze informatie te vinden, want je zult voor een stuk komen te staan Verschillen spel. Ben je een goede waarnemer?

Visuele test: “Wat zijn de drie verschillen tussen de foto van deze toeristen?”

Als je beweert adelaarsogen en een behendige geest te hebben, bewijs dat dan door dit op te lossen visuele uitdaging precies op tijd! ben je klaar ?

Kijk goed naar onderstaande afbeelding: Je vindt er een foto van een oud stel op reis. Als de twee afbeeldingen op het eerste gezicht identiek zijn, is dat niet het geval als je een verhoogd waarnemingsvermogen hebt. Je hebt dan 20 seconden de tijd om de foto’s in detail te bekijken en de drie fouten te identificeren.

Visuele test: het antwoord op de test

Als je opgeeft en nieuwsgierig bent naar de juiste antwoorden. We laten je niet lang wachten, hier zijn de 3 variaties die je moest bekijken!

de oplossing :

Het eerste verschil serieus. Kijk naar zijn shirt, het heeft een zak op foto 1 en geen zak op foto 2. De andere twee fouten zijn op oma. Dit is de laatste jaskraag. Op foto 2 zien we zijn linkervoet niet.

Laat je perbedaan gambar.

Als je het juiste antwoord hebt gegeven, gefeliciteerd! Je bent een goede waarnemer en mist ondanks de relatief korte tijd geen enkel detail. Uw snelheid van denken is ongetwijfeld indrukwekkend. Als je helaas niet slaagt voor de visuele quiz van vandaag, wees dan niet ontmoedigd en blijf jezelf uitdagen. Met wat oefening wordt visueel testen een fluitje van een cent!

READ  Recordhittegolf treft India en Pakistan, ergste moet nog komen