Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vincent Lagave’s terugkeer naar TF1

Vincent Lagaf’ bereidt zich voor op een geweldige comeback op TF1. Dit keer zullen kijkers hem niet vinden in de animatie van een tv-show, maar als komiek.

De presentator die de zender in 2015 verliet na het fiasco van het programma Boom: Winnen hangt aan een zijden draadje!, zal een antwoord geven aan Laurent Ournac op een aflevering van kampeerparadijs Uitgezonden op 30 augustus. Vincent Lagave speelt Joe Narbonne, een aflopende circusdirecteur die ondanks de financiële verliezen van zijn shows weigert zichzelf in twijfel te trekken. Tegelijkertijd bereiden zijn zoon Timothy en zijn vrouw zich voor om een ​​modernere band op te richten om beter aan de verwachtingen van het publiek te kunnen voldoen. De spanningen tussen vader en zoon, en hun uiteindelijke verzoening, zullen centraal staan ​​in deze aflevering.

Zal Vincent Lagave’s verschijning in de populaire TF1-serie hem in staat stellen zijn rol als gastheer binnen het kanaal terug te winnen? Niets minder zelfverzekerd. Na een aantal jaren aan de zijlijn te hebben gestaan, slaagde hij erin terug te stuiteren op het hoofd Staking! Op C8, in 2018. Een hand werd uitgestoken door Cyril Hanoun, die de producer was, toen Vincent LaGave geen contract had.

Maar de programmering van de show werd uiteindelijk geannuleerd vanwege zijn controversiële opmerkingen van de gastheer over zijn relatie met zijn voormalige werkgever. “Als TF1 tegen mij zegt: ‘Jouw idee van een motorsportprogramma maakt ons aan het juichen, we willen het op zondagmiddag’, dan ga ik hardlopen. Ik ben een oud stel Ik heb TF1, ik ben 25 Niet omdat ik op het moment dat ik bij de buurman ben, ik niet terug ga naar de kudde”, aldus Vincent LaGave op RTL. De 61-jarige gastheer stemde er later mee in om te verschijnen op Kasteel van Bojaren Waar hij het personage Megagaf speelde.

READ  CAN 2021: Vanessa Paradis in een onafscheidelijke jurk met split met haar man Samuel Benchetrit