Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vijfde. De Prix du Chêne du Coup de Foudre in Chantilly op zondag 30 oktober 2022. – Angers Info

Geregisseerd door Chantilly op zondag 30 oktober 2022 voor Tiercé-Quarté-Quinté +. In dit evenement neemt de Prix du Chêne du Coup de Foudre het op tegen lopers. De race wordt verreden over een afstand van 1.600 meter en hij ontvangt 50.000 euro.

In dit geval heeft manuscript (1) excuses voor de eerste twee pogingen op dit niveau. Op 7 augustus reed hij in de verkeerde auto en op 28 augustus was hij aanvankelijk erg optimistisch op 1.900m, maar wist hij correct te finishen. Hier, terug naar de helling en bij PSF, zou hij moeten kunnen revalideren. Hoewel hij wacht en wacht, zou hij veel krediet moeten krijgen. Uzel (12) toonde zojuist een terugkeer naar vorm. Bovendien blijft het tegen deze waarde concurrerend op de eerste posities. Als het parcours ongehinderd verloopt, lijdt het geen twijfel dat hij de race in de top vijf zal kunnen eindigen.

Jenny’s geheimen

Christoffel Ferland: Dantes (2) heeft mijn geruststelling nodig. Ik heb me laten verleiden door deze inzending, want hij is in goede vorm op training en doet het goed op deze afstand. Nu is het aan hem om ons te laten zien dat hij zichzelf in de competitie verzilvert. Voor de aanslag ben ik zwanger.

Jeroen Renner: Dar Toungi (3) is een paard dat bijna alle boodschappen doet en dol is op PSF. Haar laatste optreden was een goed bewijs van haar concurrentievermogen op dit niveau. Het is waar dat je moet profiteren van een goede race, maar ik verwacht goed gedrag. Het heeft eindelijk zijn plaats.

READ  Vincent Lagave's terugkeer naar TF1

Miroslav Rulik: Craps (4) was de vorige keer perfect op zachte ondergrond. Het is meestal concurrerend in termen van waarde 38. We zullen echter moeten zien wat het doet op PSF. Ook is dit de tweede race na een lange afwezigheid, wat een probleem kan zijn.

Igor Indaltsev: Ciccio Boy (5) in goede staat en presteert in deze categorie. Je hebt een goed tekenreeksnummer nodig (opmerking van de redacteur dat hij er 7 heeft geërfd). Als alles goed gaat, heeft hij een goede kans.

Maurizio Guarnieri: Cirano (6) kan niet worden verborgen in La Teste en met zijn zware gewicht gaf hij het op tot het einde en kon hij onlangs de zware grond niet waarderen, daarom wachtte ik op deze quinté. Hij heeft een behoorlijk gewicht en houdt van PSF. Met een goede baan om te racen, blijft het competitief. Ik raad aan om het opnieuw te kopen.

MF Pinto: Josefino (7) is goed, daarom gebruiken we het. Het is een beperkte afstand (had ruim 1500 meter kunnen zijn) maar hij doet het goed. Het is veel beter op PSF en was erg laag op de waardeschaal. Je hebt een goed snaarnummer nodig, omdat het dicht bij de kop loopt (redactie, overgenomen 4). We verwachten een goede prestatie.

Mevrouw Elijah Karakosa: Abelard F (8) was vorig jaar goed toen hij in Frankrijk speelde. Daarna telt de tijd doorgebracht in Polen niet mee. Hij vond dezelfde vorm als vorig jaar. Hij maakte een goede comeback in Frankrijk en bleef in goede vorm. Het kan competitief zijn.

READ  AmfAR-sterren douchen op de rode loper van het legendarische Hotel Cap-Eden-Roc

Thierry Lemerre: Alexej (9) is het hele seizoen consistent geweest en lijkt meer invloed te hebben op PSF dan op gras. Hij heeft geen keuze van verplichtingen, maar is in goede vorm. Bij de waarde 35,5 moet je gaan.

Mevrouw Sophie Lancelots: Avrilomanoir (10) is nieuw in onze stal maar heeft zich snel aangepast. Wij zijn zeer tevreden over zijn gedrag. De laatste keren liet hij zien dat hij een goed resultaat behaalde. Als hij in het tweede geval ambities had, zou dat op dat niveau een vraagteken zijn. We weten niet of hij een plaats kan innemen, maar we hopen het wel.

Hans Albert Bloem: Braveheart (11) was de vorige keer niet zo goed. Deze service moet je vergeten. Hij is in zeer goede vorm en zou nog beter zijn in PSF. Ik ben zeker van een goede prestatie.

Miroslav Rulik: Bobik (13) heeft drie handicaps gehad en staat nu hoger op de waardeschaal. Ik ga meestal naar alle terreinen en geniet van PSF. We proberen het geld te pakken, maar we moeten zien wat hij met die waarde kan doen.

Cedric Poetin: Ik had (14) de laatste tijd niet in de wedstrijd moeten zijn. Zo te zien was hij op vakantie. Op training deed hij het echter goed. We hebben hem wat tijd gegeven om mentaal wat te herstellen en hij ziet er goed uit. In het eerste geval is dit niet zo vanzelfsprekend, maar het heeft veel frisheid hersteld en mag niet volledig worden uitgesloten van een bredere selectie.

READ  TPMP: Columnist Matthieu Delormeau kondigt aan dat hij de show "permanent" verlaat

Fabio Carnaval: E Va Bean (15) is een hengstveulen dat de laatste tijd wat problemen heeft gehad en ik denk dat zijn recente resultaten zijn waarde niet weerspiegelen. Op zondag staan ​​we echter gehandicapt voor de ouderen. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd, maar mijn paard zal in een zeer goede vorm verkeren en ik hoop dat hij zich goed zal gedragen.

Samenvatting: 1-3-12-5-2-4-6-8 Pers Samenvatting: 3 – 5 – 2 – 6 – 1 – 4 – 12 – 10

Paarden: 1-5-4-8-2-3-12-6
Europa 1: 5-2-3-6-12-1-14-4
Parijs: 1-5-12-3-2-9-8-6
Elzas: 4-1-12-3-5-9-13-6
Stadion van Parijs: 5-3-12-1-4-2-6-7
RTL: 5-6-3-12-1-4-8-11