Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dumplings in Reunion, netizens corrigeren ze onmiddellijk!

Dumplings in Reunion, netizens corrigeren ze onmiddellijk!

Hij is degene die met een onberispelijke stem de stemming en de onherroepelijke zin aan het einde van de Koh Lanta-tip aankondigt, en hij is ook degene die de kandidaten op een nogal vriendelijke manier weet te parafraseren tijdens de examens. De lange, atletische en geleerde journalist Dennis Brogniart noemt vaak “Mr. Parfait” omdat hij om rechtgerichtheid lijkt te geven zonder zelden veerkracht te tonen. Daarom corrigeert iedereen wanneer een presentator een puinhoop maakt op zijn Instagram-account, met onverholen plezier!

Hoe dan ook, alles wat hij doet doet hij netjes! In afwachting van terugkeer in de lucht voor het volgende seizoen van TF1-avonturenspel, dat eindigde met Bastien en Francois die vorig seizoen evenveel wonnen als “Le Totem Maudit”, gastheer rechtstreeks naar Reunion Island, op zoek naar sportieve uitdagingen om aan te gaan. Nadat hij met zijn broer Jill was opgewarmd in het duet van de Zimbrockle-estafette, een circuit genaamd “25 hobbels” over 150 kilometer, waarvan bekend is dat het erg moeilijk is, lanceerde de 55-jarige op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober in de Maido op de fiets klimmen. Een race van 75 kilometer met een hoogte van 2.300 meter tussen de zee en de bergen. De foto’s en verhalen die hij op zijn Instagram-account publiceert, getuigen van de moeilijkheidsgraad van het evenement!

Een simpele fout veroorzaakt een stortvloed aan opmerkingen

Maar net als het breken van tederheid in deze spierpijnlijke pose, besloot Dennis Brogniart om op zaterdag 29 oktober een selfie te plaatsen tegen de achtergrond van een strand bij zonsondergang… mythe? “Een lust voor het oog! Zonsondergang vanavond op het Heritage Beach van Reunion! “Het deksel werd ondersteboven gedraaid en er werd een zonnebril overheen gezet, en de journalist twijfelde er niet aan dat het onmiddellijk gecorrigeerd zou worden! Want de surfers gaven niet toe aan hun geluk om deze veeleisende woede opnieuw te nemen en hem duidelijk te maken dat het om Hermitage Beach gaat, niet om erfenis! “Geweldige zonsondergang op het strand van Hermitage Denis…”, Hermitage Denis!! Ik ben in een halfrond “,” Hallo, het is geen erfgoed, het is een kluizenaar … “Kleine schelp op het natte zand van de overzeese …

READ  Kate en William onthullen een nog niet vrijgegeven foto van prinses Charlotte op haar achtste verjaardag

Zie ook:

‘Hij zou 80 zijn geworden’: De ontroerende boodschap van Dennis Brugniart

Frankrijk Live