Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op Halloween verkleedt Kim Kardashian zich als Mystique van X-Men en maakt indruk

Op Halloween verkleedt Kim Kardashian zich als Mystique van X-Men en maakt indruk

Twitter-screenshot Terug in Halloween trok Kim Kardashian alles uit de kast met het thema superhelden.

Twitter-screenshot

Terug in Halloween trok Kim Kardashian alles uit de kast met het thema superhelden.

Halloween – De afgelopen jaren is eind oktober meer synoniem geweest met chirurgische maskers dan met Halloween-maskers. Aan de andere kant, voor feestenHalloween-editie 2022De sterren kwamen uit, waaronder: Kim Kardashianis een grote fan van vermomming op 31 oktober.

Ter gelegenheid van een feest maakte Kim Kardashian opnieuw een sterke indruk in haar Marvel-stripkostuum ” mystiek ‘: blauw leer, versierd met protheses om het uiterlijk van het naakte lichaam van Raven Darkhölme na te bootsen, de burgerlijke naam voor de van vorm veranderende boom in de X-Men-strips. ex-vrouw kostuum Kanye West Het wordt perfect herhaald dankzij de toevoeging van gele contactlenzen en een rood kapsel.

Blijkbaar was Kim Kardashian zo blij om haar Halloween-kostuum te serveren met Marvel-saus en liet ze de kans niet voorbijgaan om een ​​wandelend telefoontje te plegen naar de uitgeverij van stripboeken (meer specifiek naar de filmbranche). Ze schreef in het bericht bij haar presentatie over de vermomming die ze op zondag 30 oktober deelde Hallo Marvel. Twee woorden zijn genoeg om de theorieën van fans te voeden, die al klaar zijn om de zakenvrouw en het model het personage te zien belichamen in een futuristische film.

Er is niets om jaloers op te zijn over het uiterlijk van het personage in zijn releases in de bioscoop, in de films van de franchise. X-Men, waar? Rebecca Romijn speelde aanvankelijk de rol van Mystique, voordat ze plaats maakte voor de actrice Jennifer Lawrencein een kleinere versie van de superschurk.

Halloween van beroemdheden

Kim Kardashian, die we al verkleed als prinses Jasmine of de Tiger King of zelfs Elle Woods hebben gezien (uit de film) Wraak van de blondineHet was redelijk goed op deze feestelijke avond.

Naast hem, Paris Hilton, vormde het paar Justin en Hailey Bieber, actrice Megan Fox, Jared Leto, Shawn Mendes of zelfs Rebel Wilson. En op die eerste echte Halloween-avond zonder dat Covid alomtegenwoordig was, aarzelden de sterren niet om alles uit de kast te halen: grappenmaker Prachtig (Heath Ledger-versie) van rapper Diddy, Kendall Jenner in Jessie from Toy Storyof ongelooflijk Marge Simpson Zanger Lizzo.

ondanks Angst voor de productieve aanwezigheid van de mode van de Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey DahmerGeen enkele beroemdheid heeft het aangedurfd om deel te nemen aan de provocatie, waarvoor de Netflix-serie onlangs beroemd is geworden, terwijl een moreel debat woedt over bepaalde vermommingen die personages die schuldig zijn aan misdaden verheerlijken.

Kijk ook op The HuffPost: