Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video.  Ontdek Alpine-nieuws van de National Gendarmerie Rapid Intervention Teams

Video. Ontdek Alpine-nieuws van de National Gendarmerie Rapid Intervention Teams

“De gendarmes moeten rennen met de snelheid van de dieven!” roept Gerald Darmanen, die trots afdaalde voor twee glinsterende Alpen, stroomden naar de kleuren van de gendarmes. Renault Megane RS, afgesloten op vrijdag 17 december, zoals voorgesteld aan de pers door de minister van Binnenlandse Zaken Nieuwe voertuigen Alpines A110Die nu de snelle interventieteams van de Nationale Gendarmerie zal uitrusten. In totaal zullen 26 van deze auto’s ter beschikking worden gesteld aan de gendarmes om specifiek te strijden tegen te hoge snelheid en de drugshandel.

“We kijken vooral naar de acceleratiekracht, een sterke acceleratiekracht om veilig in te kunnen grijpen en het overtredende voertuig zo snel mogelijk in te kunnen halen”, legt Chief Petty Officer Stephen Cipreo, Rapid Response Team van Salon-de-Provence. . “Er is bijna geen kans om uit deze auto te ontsnappen, vooral niet als deze wordt bestuurd door experts zoals BR-piloten”, zegt Laurent Rossi, algemeen directeur van Alpine, en legt uit dat de Alpine in “vier en drie seconden van nul naar 100 km/u kan gaan”. .” “Het is een gecertificeerde 250 km/u-auto, maar we weten dat we ook verder kunnen gaan… dus het is een super capabel voertuig”, besluit hij.

Het is niet de eerste keer dat de rijkswacht dit model auto in bezit heeft. De politie was al sinds 1967 uitgerust met de eerste Alpine A110 berlinetta, de koningin van de rallysport in de jaren zeventig.

READ  Bitcoin zet zijn ondergang voort