Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video: Moonswatch Snoopy veroorzaakt “rellen” ondanks dat winkels vroegtijdig openen vanwege “veiligheidsproblemen”

Video: Moonswatch Snoopy veroorzaakt “rellen” ondanks dat winkels vroegtijdig openen vanwege “veiligheidsproblemen”

De enige Swatch-winkel in Dubai die Moonswatch Snoopy lanceert, gaat vier uur eerder open om drukte te voorkomen en is onmiddellijk uitverkocht.

Het was voorbij voordat het zelfs maar begon.

De Moonswatch “Snoopy” verdween vandaag uit de schappen, vier uur voordat de winkels officieel opengingen.

Er waren slechts 20 stuks verkrijgbaar bij Mall of the Emirates, een van de grootste luxe winkelcentra van Dubai en de enige retailer in de stad voor de vandaag gelanceerde Mission to MoonPhase Snoopy Moonswatch.

De afdeling van het ministerie van Onderwijs, die om 10.00 uur open zou gaan, zag volgens medewerkers en klanten die door WatchPro werden geïnterviewd al om 06.20 uur twintig items verdwijnen.

Eén medewerker zei dat de winkel omringd was door beveiliging die hoge zichtbaarheidsvesten droeg en vroeg werd geopend vanwege 'veiligheidsoverwegingen'. Op het hoogtepunt van de menigte verzamelden zich 200 mensen voor de kleine winkelpui, vertelden bewakers aan WatchPro.

Gerechtvaardigde veiligheidsproblemen

Zorgen over de veiligheid kunnen gerechtvaardigd zijn. De onderstaande video laat WatchPro zien die vastzat in de Swatch-winkel van het ministerie van Onderwijs in 2022 tijdens de lancering van de eerste Omega x Swatch-stukken. De politie moest Josh Corder van WatchPro de winkel uit begeleiden.

Data voor herbevoorrading zijn onzeker

“We weten niet wanneer [les pièces Mission to Moonphase] “Het wordt aangevuld, dit zal één keer per maand gebeuren”, vertelde een Swatch-medewerker aan WatchPro. Tot overmaat van ramp zal Swatch op deze legendarische herbevoorradingsdag zijn deuren weer eerder openen, zei dezelfde medewerker, waardoor het bijna onmogelijk wordt om een ​​Snoopy Bioceramic te bemachtigen als dat gebeurt.

READ  Deze zeeworm is misschien wel de heilige graal onder de steroïden, maar deze onderzoekers beweren anders

De gelukkige twintig mensen zijn misschien wel mensen met nauwe banden met de kring van Dubai, die nog nooit een voet in de winkel hebben gezet.

Om de Swatch-winkel in Dubai te troosten, had het alle andere Swatch Omega- en Blancpain-producten op voorraad (behalve Moonshine), waar tot een paar maanden geleden over de hele wereld mensen in de kou in de rij stonden.

Om 19.45 uur was de winkel gesloten en was iedereen vertrokken.

“Mensen waren aan het vechten”, vertelde agent Shawn, die daar al sinds 06.00 uur was, aan WatchPro. “Mensen waren echt boos.” Hij deelde onderstaande video met WatchPro, waarin een klant te zien is die schreeuwt over beveiliging.

Dat zal zeker zo zijn Oproer Vandaag de dag overal ter wereld hetzelfde.

De 13 duurste Rolex-horloges die ooit op een veiling zijn verkocht!

inhoudsopgave