Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na de wedergeboorte van FF7 is een nieuwe Final Fantasy-remake geen geheim meer, en hier is het bewijs!

Na de wedergeboorte van FF7 is een nieuwe Final Fantasy-remake geen geheim meer, en hier is het bewijs!

Spelnieuws Na de wedergeboorte van FF7 is een nieuwe Final Fantasy-remake geen geheim meer, en hier is het bewijs!

delen:


Hoewel het FF7-remakeproject tot nu toe een succes is geweest, stopt Square Enix daar misschien niet bij. Deze andere aflevering is jarenlang het onderwerp geweest van talloze geruchten over zijn terugkeer in een modernere vorm. Tegenwoordig lijkt het erop dat dit gerucht reëler is dan ooit.

Resident Evil-model voor Final Fantasy?

Uitgebracht op 29 februari Final Fantasy VII Rebirth is opnieuw een succes voor Square Enix, althans kritisch. Met een beoordeling van 92/100 op Metacritic en 9,0/10 door gebruikers heeft de nieuwste AAA-aflevering van de Japanse uitgever fans van deze saga in verrukking gebracht. Het moet gezegd worden dat deze aflevering de Final Fantasy VII Remake volgt, die, zoals de naam al doet vermoeden, tot doel heeft het FFVII-avontuur dat in 1997 op PS1 werd uitgebracht met moderne middelen te repliceren, terwijl er een origineel verhaal aan wordt toegevoegd. Het lijkt er dus op dat het voorstel vruchten afwerpt en Square Enix heeft dit goed begrepen, want Een andere episode kan in aanmerking komen voor een soortgelijke behandeling.

jaren geleden, Geruchten over een Final Fantasy IX-remake keren regelmatig terug. Aanvankelijk verscheen het idee voor het eerst in NVIDIA GeForce Now-lekken, waaronder de meeste Square Enix-projecten, zoals Kingdom Hearts IV, de remaster van Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition of de pc-port van Final Fantasy VII Remake, en het werd uiteindelijk een feit. . in de tussentijd, We hebben vernomen dat Square Enix de Final Fantasy IX-anime produceerdeDat was genoeg om dit gerucht geloofwaardiger te maken. Onlangs veroorzaakte Square Enix opnieuw geruchten met nieuws over een nieuwe aflevering.

READ  Metroid Dread: Werknemers hebben geen krediet ontvangen vanwege onvoldoende werktijd

Bekijk Final Fantasy VII Rebirth op Amazon

Final Fantasy XIV plaagt een nieuwe versie van FFIX

Ter gelegenheid van Pax Oost, Naoki Yoshida, regisseur en producer van Final Fantasy XIV, de MMORPG van de franchise, hield een paneldiscussie om de laatste informatie over de komende uitbreiding, Dawntrail, te onthullen. Zo konden we de releasedatum van dit nieuwe verhaal achterhalen, evenals de pre-orderbonussen. Als bij toeval vinden we in deze versies de mascottes van Djidane en Garnet, de helden van Final Fantasy IX, terwijl het schip, de laatste oproep van FFIX, als rijdier fungeert. Toen hem werd gevraagd naar het bestaan ​​van deze verwijzingen naar FFIX, antwoordde Naoki Yoshida dat het geheim wasWat de geruchten nog versterkte.

Dit is een verder bewijs dat de remake van Final Fantasy IX werkelijkheid wordt. van het verleden, We herinneren ons dat insider Jeff Grubb aankondigde dat hij over het project had gehoord en dat het echt was en dat het ooit zou gebeuren. Van Gematsu, een mediakanaal dat alleen officiële informatie verzendt, De site kwam voor het eerst uit om te bevestigen dat er een Final Fantasy IX-remake in ontwikkeling was. Vanaf nu hoeven we alleen nog maar uit te zoeken wanneer Square Enix dit project, dat we volgend jaar zouden kunnen verwachten, zal formaliseren.

Over de Final Fantasy-saga

Spelnieuws

Hij bracht meer dan 500 uur door om niveau 99 te bereiken in het eerste gebied van FF7, alleen geleid door haat…

Spelnieuws

Denk je dat je de oorsprong van Final Fantasy kent? Het epos verbergt eigenlijk een verborgen betekenis waar je niet aan kunt twijfelen.

Spelnieuws

Ze besloten Final Fantasy VI te maken met behulp van de Final Fantasy Tactics-engine, en het resultaat was spannender dan sommige AAA-games

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.