Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video: Chloe Nabidian: Miss Méthieux de France 2 maakt een fout over de 20 uur Nieuws

Miss Méthio de France 2 Chloe Nbeidian, vrijdag 19 november 2021, maakte een fatale fout in de lucht. De 36-jarige presentatrice miste het einde van haar talk volledig.

Sinds augustus 2016 is het de missie van Chloe Nbeidian om weerberichten te leveren voor France 2, dat is Gepresenteerd in de voice-over vorig jaar. De 36-jarige heeft andere kanalen doorlopen, zoals CNews van 2014 tot 2016 en La Chaîne Météo van 2013 tot 2014. Hij stelt zich voor, de dag voor zijn grote première op 28 augustus 2016. In feite, Vanaf 29 augustus 2016 worden weerberichten voor 13:00 en 20:00 uur geleverd Afwisselend met een andere presentator, Anis Baydemir, die was Ze onthulde deze zomer haar tweede zwangerschap in de lucht.

Erg populair bij kijkers, zal in de loop der jaren inspraak hebben in de ontwikkeling van het weerbericht. Naast het weergeven van weersvoorspellingen op het nationale grondgebied, Chloe Nbeidian voerde campagne om wetenschappelijke informatie te kunnen verstrekken over klimaat- en weersonderwerpen.

Chloe Nbeidian: Haar fout is live in de lucht

Een recept dat zijn vruchten afwerpt, want het heeft sinds zijn aantreden in Frankrijk vele openbare records gevestigd. Op 1 januari 2018 arriveerde de weersvoorspelling 23% delen van het publiek. Het komt echter voor dat Chloe Nabeidian enorme fouten maakt. Zo miste ze vrijdag 19 november het resultaat van haar weersvoorspelling die op het journaal van 20.00 uur zou moeten openen. In plaats van Laurent Delahousse te introduceren, kondigde ze zelfs Anne-Sophie Lapix aan aan het roer van de show. Een helse fout die we echter vergeven!

READ  Zes uur of minder slapen tussen de leeftijd van 50 en 70 jaar verhoogt het risico op het ontwikkelen van dementie