Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verwoestende bosbranden in Californië – brandweerlieden zenden buitengewone beelden uit in het hart van de hel

Ooggetuigen van de helse taferelen, te midden van de enorme branden die al weken in de Verenigde Staten, en vooral in Californië, branden, onthullen brandweerlieden enkele beelden van hun missie te midden van de vlammen.

Vlammen, uitbarstingen, aswolken, dit is het schrijnende schouwspel van duizenden Californische brandweerlieden terwijl verwoestende branden blijven toenemen.

Een echte hel voor die brandweermannen die geleidelijk wat foto’s van de brandbestrijdingsscènes onthullen. Er zijn vrijdag verschillende video’s geplaatst die de barre omstandigheden laten zien waarin brandweerlieden te maken hebben met bosbranden.

Brandweerlieden in Davis, Californië, hebben een video vrijgegeven van de Tamarack-brand, die al meer dan 20.000 hectare heeft verbrand. In hun brandweerwagen volgen we een team door een van de meest intense blusgebieden.
Deze brand in Californië, veroorzaakt door bliksem, begon op 4 juli en eindigde bij het oversteken van de grens met Nevada in de buurt van de regio Lake Tahoe.

Op dit moment zijn er geen verwachtingen dat de brand zich waarschijnlijk zal stabiliseren. Momenteel werken er meer dan 1.200 brandweerlieden.

READ  Emmanuel Macron wil "duidelijke rode lijnen zetten met Rusland" en is klaar om te "straffen"