Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Versla maar maak je geen zorgen over de zebra’s

Versla maar maak je geen zorgen over de zebra’s

“Voor het eerst hebben we de enorme vermoeidheid in de groep gezien. We zijn aan het einde van de derde week van voorbereiding en dat was belangrijk in termen van werkdruk”, legde hij uit, overtuigd van ons vermogen om de openingsminuten te leveren tegen Zorgan en Golizade, de laatste internationals die de leiding nemen. “Deze vermoeidheid vertraagde ons spel en we misten frisheid, vooral in onze overgangen.”

Sterker nog, als Charleroi regionaal domineerde, bood het heel weinig sequenties en was het niet serieus. Er was ook een ietwat chaotische hoekschop voor nodig voor de jonge De Neve om de score binnen te halen. Een lage offensieve productie baart Edward Steele momenteel geen zorgen “omdat onze aandacht op dit moment niet op hem is gericht. We kennen de profielen die we vandaag hebben (Noot van de redactie: Chachoa was degene die vooraan moest spelen terwijl hij wachtte op een echte spits) dus daar werken we mee en mikken op “iets anders. We moeten ongeveer 80% balbezit hebben gehad en zagen Seraing erg comfortabel in de verdediging. In het aangezicht van zo’n organisatie moet je bij de top. Deze wedstrijd was echter niet bedoeld om vooraan te staan ​​- we zullen op tijd zijn” Fitting – dus we maken ons niet al te veel zorgen.”

Zondag vertrekken de Zebra’s voor een zesdaags trainingskamp in Garderen (Nederland). “We willen vooruit met het automatische spel. Zonder de bal moeten we ervoor zorgen dat we goed georganiseerd zijn, we drukken, we beheren transfers, we worden geschorst … en we willen ons echt gaan focussen op het laatste derde deel van het veld .

READ  Mauricio Pochettino besloot naar Liergio Ramos!

De tijd zal traag zijn.