Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verrassende aankomst van Nicolas Sarkozy in het Nationale Theater van Nice

Een zwart-witfoto van Nicolas Sarkozy en de kop: “Een beetje, veel, met passie.” Toen deze nieuwe poster voor het Nationaal Theater van Nice (TNN) viraal begon te gaan ‘Velen van ons geloofden in de graffitigrap’Helen Granuelac, los, is een ecoloog die is gekozen in de gemeenteraad van Nice. Maar de satirische nieuwssite heeft er niets mee te maken. In het nieuwe theaterseizoen ontvangt het Nationaal Theatercentrum Nice Côte d’Azur op 31 oktober de voormalige president van de republiek.

Verbeeld door de regisseur van de film, Muriel Might Holtz, wil “een beetje, veel, een passie” zijn ‘Een hele nieuwe geschiedenis’laatste maandag van elke maand, vs. “Om een ​​Franse persoonlijkheid te ontmoeten die zijn culturele keuzes met hem deelt”. voor deze Eerste Avond Evenement Nicolas Sarkozy wordt anderhalf uur uitgenodigd bij La Cuisine (een van de nieuwe locaties van TNN) en bespreekt “Zijn connecties met de wereld van literatuur en kunst”. Gratis toegang, ” Reserveren “en voer het in ‘Wordt niet gecompenseerd’In het theater zeggen we.

“Het idee is een maatstaf voor de mate waarin cultuur niet alleen een opeenstapeling van kennis is, maar ook van emoties.”En de Hij verdedigt Muriel Mayette Holtz in de lokale pers. Om deze bijeenkomsten te organiseren, nodigde ze Denis Caro uit, hoofdredacteur van de Ness Matin Group. Morell wilde ontmoetingen houden met politieke leiders om hen over de cultuur te laten praten en interventies van acteurs of muzikanten op te nemen om hun culturele voorkeuren te verwoorden. Ik vond het idee erg goed, het is een nieuwe look”En de De journalist legt uit. ‘We hebben carte blanche gegeven aan Dennis Caro’verwijst naar de entourage van de regisseur. “Ik stelde een lijst voor van ongeveer twintig politici van alle kanten, en Morell communiceerde met veel persoonlijkheden, maar ik bemoeide me niet met deze eerste onderbroken ontmoeting met Nicolas Sarkozy”identificeert van zijn kant, Mr. Carreaux.

Ongepaste en ongepaste programmering

Vorig jaar twee keer verwezenvoornamelijk vanwege “corruptie en misbruik van invloed” in de zogenaamde “aftappen”-zaak en “illegale campagnefinanciering” in het geval van zijn campagnerekeningen in 2012, Nicolas Saccozi nam ook deel aan de documentaire Qatar 2022 een Frans schandaal ? Het werd uitgezonden op donderdag 13 oktober op France 2 over zijn rol bij het toekennen van de FIFA World Cup aan Qatar. Haar eren is een eerbetoon aan corruptie en immoraliteit.David Nacache, voorzitter van de Nice Association, hekelt op Twitter alle burgers! En een kandidaat op de FIFA-lijst! (Diverse links) Tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen. “Het Nationale Theater van Nice zet zijn zachte afdaling naar de hel voort”scheldt.

READ  Hij onthulde zijn nieuwe nationaliteit!

Je hebt nog 36,02% van dit artikel om te lezen. Het volgende is alleen voor abonnees.