Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verbluffende Lagarde die waarschuwt dat het tijdperk van ultralage inflatie weinig kans heeft op een comeback, het tegenovergestelde gezegd!

Ik zal u niet beledigen door uw herinnering te herinneren aan wat Christine Lagarde minder dan een jaar geleden zei over het feit dat de inflatie zwak en vooral tijdelijk zal zijn, en daarom hoeven we ons geen zorgen te maken. Nu zegt ze het tegenovergestelde. Dus ik vertel het je en ik zeg het nog een keer, maar belangrijker nog, ik bewijs het je door de woorden van Lagarde parallel te zetten, wat ik een jaar geleden zei, wat we al kunnen zien, en het feit dat het er niet om gaat je te informeren maar om u te informeren om de sociale stabiliteit te verzekeren.

Lagarde zegt dat het onwaarschijnlijk is dat het tijdperk van ultralage inflatie zal terugkeren

“De periode van zeer lage inflatie die voorafging aan de Covid-19-pandemie zal waarschijnlijk niet terugkeren, en centrale banken zullen zich moeten aanpassen aan hogere inflatieverwachtingen”, zei bankpresident Christine Lagarde woensdag.

Volgens economen zou de inflatie in de eurozone, die in mei een recordhoogte van 8,1% bereikte, tot het begin van de herfst moeten blijven stijgen, voordat ze bij een vertraging boven de 2 in de Europese Centrale Bank zal blijven. Streefpercentage tot 2024.” (Bron: Boursorama.com hier)

Over Ecorama of hoe je een niet-serieuze econoom kunt worden als je gelijk hebt!

Neem de tijd om deze video nog eens te beluisteren en te plaatsen in het perspectief van de gebeurtenissen die we het hele jaar hebben meegemaakt en die nog steeds niet zijn voltooid.

En nu hoor je de woorden van de mamoshih met veel perspectief en afstand.

READ  Waarom praat Sophie de Closets over Sarkozy?

Deze retraite zou de norm moeten zijn voor alle individuen.

Karel Senaat.

“Dit is een ‘informatief’ artikel, d.w.z. geheel of gedeeltelijk vrij van reproductie, op voorwaarde dat deze paragraaf daarna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat zich dagelijks uitdrukt en een onbeschofte en meedogenloze analyse van economisch nieuws geeft. Dank u voor het bezoeken van mijn site. U kunt zich aanmelden voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »