Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verbluffende brand in de oostelijke buitenwijken van Londen

Het vuur verspreidde zich over een gebied van 40 hectare, doorkruiste velden en verwoestte veel gebouwen en huizen in het dorp Winnington.

Ongeveer 100 brandweerlieden zijn dinsdag ingezet om een ​​brand te bestrijden die in een recordhitte in het Verenigd Koninkrijk in een dorp ten oosten van Londen uitbrak, aldus brandweerlieden.

Volgens de foto’s uit de helikopterserie Sky NewsHet vuur bedekte de velden en verwoestte verschillende gebouwen en huizen in het dorp Winnington, ongeveer dertig kilometer van het centrum van de Britse hoofdstad.

De oorsprong van de brand is onbekend

In een verklaring aan het eind van de dag zeiden brandweerlieden dat de brand zich had verspreid over een gebied van 40 hectare, waaronder woningen, boerderijgebouwen en garages. 14 mensen werden geëvacueerd vanwege de ramp, waarvan de bron op dit moment niet is vastgesteld.

“Ik was aan het douchen in mijn tuin en er kwam een ​​zwarte wolk binnen”, zegt Siar Meadows, een 30-jarige huisvrouw. “Binnen een uur breidde het ‘vuur’ zich helemaal uit naar ons huis,” vervolgde ze. “Onze auto’s zijn weg.”

De hulpdiensten “braken onze deur in zodat de dieren graag zouden vertrekken, omdat ik niet terug kon naar waar we geëvacueerd waren”, zei ze, en legde uit dat ze nu wacht op nieuws van haar huis.

“Het is heel gek, gek”, zei Dennis Crafter, een 54-jarige werkloze man, verbijsterd door de omvang van de ramp.

temperatuurrecord

Brandweerlieden in Londen zeiden op Twitter dat ongeveer 100 brandweerlieden en 15 materieel waren ingezet.

In het licht van “verschillende grote branden in de hoofdstad tijdens de recordhittegolf van vandaag”, hebben de Londense brandweerlieden een noodmaatregel genomen waardoor meer middelen voor de reddingsdiensten kunnen worden ingezet. In de hele hoofdstad werden tientallen branden geregistreerd, met name in de grasvelden van de buitenwijken van Londen.

READ  Jacob Desvarieux op de intensive care bij CHUG

Onder invloed van een hittegolf die Europa treft, heeft het VK volgens het Britse Met Office voor het eerst de grens van 40 ° C overschreden en 40,3 ° C geregistreerd in Koningsby, een dorp in het noordoosten van Engeland. kantoor ontmoet.