Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vegapunk zette de echte Kuma’s geest in Seraph Kuma?

Vegapunk zette de echte Kuma’s geest in Seraph Kuma?

Als senior wetenschapper ter beschikking van de wereldregeringHet heeft een ongeëvenaarde wetenschappelijke ervaring en technologische ontwikkelingen. Er wordt gezegd dat hij meer dan 500 jaar voor is op andere geleerden.

Vegapunk verblijft momenteel op Egghead Island, waar zijn laboratorium is gevestigd. We kunnen er bijna zeker van zijn dat Vegaponk zijn brein in 6 delen verdeelde. en (naar verluidt) in 6 verschillende kadavers geplaatst. Kan deze procedure op andere mensen worden toegepast?

We hebben het meer specifiek over onze jongen Kuma. Wat als het oorspronkelijke lichaam van Kuma een hol vat wordt en Zijn echte hersenen werden getransplanteerd in een ander lichaam ? Sterkere versie… Misschien in Sarov Kuma?

Dit zou verklaren waarom hij zich vreemd gedraagt. Dit zou de robotachtige persoonlijkheid van de originele Kuma verklaren, aangezien Vegapunk simpelweg een robotbrein in dat lichaam stopte dat de wereldregering kon doen wat ze wilde terwijl ze (onbewust) wegging. De echte “vrije” coma.

Kuma en Bonnie

Sindsdien, na hereniging met Bonnie, heeft Bonnie Seraph Kuma kunnen verouderen tot de leeftijd die hij zou moeten zijn, waardoor hij de machtigste Seraph van allemaal is ( Er werd gezegd dat Jinbe zwak was vanwege zijn leeftijd ).

Later kunnen Lucci en andere CP-O-leden Bonnie chanteren tot de ouder wordende Seraphim of the Others door te dreigen Kuma te vermoorden. De serafijnen tot een kracht maken om rekening mee te houden.

READ  De F- en J-toetsen op toetsenborden hebben een geheime functie