Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Veel financiële problemen”: Mika spreekt rechtstreeks over de zorgen van zijn familie

“Veel financiële problemen”: Mika spreekt rechtstreeks over de zorgen van zijn familie

Geschreven door Bertrand Bell | journalist

Nieuwsgierig van aard, is Bertrand altijd op zoek naar het kleinste beetje primeur. Gepassioneerd door voetbal, is hij nooit ver verwijderd van voetbal en al het nieuws dat daaruit voortkomt. Maar ook zakelijke of politieke gebeurtenissen behoren tot zijn favoriete journalistieke onderzoek.

“Mika Philharmonique”, een optreden opgenomen tijdens de Chorégies d’Orange 2024, wordt op woensdag 10 juli om 21.10 uur vertoond op France 3. De mogelijkheid om aandacht te besteden aan de zanger, in het bijzonder zijn zeldzame geheimen over zijn privéleven en zijn jeugd.

“Veel financiële problemen”: Mika spreekt rechtstreeks over de zorgen van zijn familie

De rest volgt na de aankondiging

Mika, die zijn beroemde liederen opnieuw uitvindt in de Chorégies d’Orange met het Nationaal Orkest van Avignon-Provence en het Koor van de Zuidelijke Regio, onder de artistieke leiding van Simone Leclerc (een concert volgt woensdagavond op France 3 vanaf 9 :22.00 uur), is nooit iemand geweest die over zijn privéleven praatte. Maar de persoon die onlangs de Accor Arena in Bercy heeft verlicht, heeft ermee ingestemd een uitzondering te maken voor zijn bezoek een bank Geschreven door Marc-Olivier Vogel in 2015.

Vooral voor een journalist is het helemaal niet gemakkelijk om terug te keren naar zijn kindertijd…”Mijn vader ging op zakenreis en Hij keerde negen maanden niet terug omdat hij gegijzeld was Bij de Amerikaanse ambassade in Koeweit tijdens de Eerste Golfoorlog“, zei hij vooral. Pijnlijk geval: “Elke dag wachtten we op het nieuws, keken naar CNN, de krant… om te zien… We wisten dat als we het niet op tv zagen, dat kwam omdat het goed was, en omgekeerd, als we het zo zagen , het was geen goede zaak.“Lang lijden heeft zijn moeder getraumatiseerd.

READ  Michelle Symes spot met Nagui, hier is zijn bijnaam! - Tuxbord

Mika en zijn financiële problemen

Maar op een dag kwam Mika’s vader thuis. Grote opluchting, vóór grote teleurstelling: “Hij veranderde een beetje en veranderde het leven van het hele gezin. We hadden een goed leven, en na dat moment weet ik niet waarom. Wij hadden veel financiële problemen. (…) We moesten Parijs onder zeer trieste omstandigheden verlaten omdat we bijna alles verloren hadden.“Mika heeft nog steeds financiële problemen, zelfs nadat ze een internationale ster werd. De fout ligt in het nemen van te veel risico. De veertigjarige kunstenaar is een uiterst perfectionist, die alles wil doen om ervoor te zorgen dat alles goed gaat zoals het hoort.

Maar de trainer het geluid Op bepaalde punten blijft het uitmuntend. Zoals blijkt uit zijn prachtige huis in Miami, met een prachtig decor en in overeenstemming met zijn imago. Hij heeft zijn innerlijke ontwerp al laten zien op TikTok, via hele grappige video’s.

De opstelling is absoluut perfect!