Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vechtspel Project L: League of Legends komt eindelijk weer tot leven

We zijn op een punt gekomen waar we allemaal heel blij van worden‘, stelt tegenover de camera, eraan herinnerend dat de gepresenteerde video waarde heeft verticale plak, Begrijp de versie van de presentatie die tot doel heeft de haalbaarheid van het project te meten en de juiste richting te volgen. “We hebben dit gedaan om het uiteindelijke uiterlijk van de game op te poetsen, voordat we tot de kern ervan doordrongen en alle inhoud, zoals personages en arena’s, bouwden. Onze verticale glijbaan geeft je misschien het gevoel dat je klaar bent voor het spel, maar we hebben nog veel werk te doen. Dus hoewel we veel vooruitgang hebben geboekt, zullen we de game niet in 2021 of 2022 introduceren.De ontwikkelteams beloven echter het komende jaar minimaal twee gamepresentaties te geven, de eerste uit de tweede helft van het jaar.

We hebben bijna de elementen voltooid die van een vechtspel een spel maken (gameplay, besturing, technische begeleiding, enz.), maar we moeten nog een heel team van helden bouwen, arena’s ontwerpen, menu’s toevoegen en een gebruikersinterface. beoordelingssysteem, enz.‘, waarschuwt Kanon, die spelers aanspoort om zich bij het team aan te sluiten via Vacatures Geplaatst in Riot.

Zoals we kunnen zien aan de hand van deze fragmenten waarin Ekko, Darius, Ahri en Jinx het tegen elkaar opnemen, neemt Project L de vechtgame-baan, met een duo van helden om uit te kiezen en van te profiteren.helpen Om combo’s te verlengen of om de doordringende modus te verlaten. We hebben noodzakelijkerwijs beloofd a Toneelstuk Gemakkelijk toegankelijk zonder in te boeten op diepte, en vooral een netcode ongedaan maken Om minimale latentie aan de kant van online gaming te garanderen.

READ  Thomas Pesquet waarschuwt Emmanuel Macron tijdens het tweezijdige Elysee / International Space Station