Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vandaag begint – “What a Memories”, “All My Youth”, “Great Idea”: Netizens dompelden zich onder in totale nostalgie dankzij Faustin Pollaert

Nostalgie en passie waren aanwezig op de set van “It Begins Today”, deze dinsdag 15 maart. Dankzij de gasten van de dag, de zangers die de generaties markeerden, dompelden de netizens zich onder in mooie herinneringen.

Deze dinsdag, 15 maart, waren de kijkers blij te vinden twee afleveringen Van “begint vandaag”. Tijdens deze eerste bijeenkomst Faustin Pollert Hij ontving vooraanstaande gasten op zijn locatie en dompelde de Fransen onder in een golf van nostalgie. En met een goede reden… het thema van dit tijdschrift was: “Deze liedjes die de generaties doorkruisen.” Om het onderwerp beter te illustreren, waren de gasten van vandaag niemand minder dan de vergeten beroemdheden, die de jonge mannen lieten dansen Hun gekke bijnamen. En één ding is zeker, dat alle generaties zich de film Ville de Lumière van de Gold-groep of zelfs “Les bêtises” van Sabine Batorel nog herinneren…

gewaardeerde gasten

om te beginnen met weergeven, De metgezel van Maxime Chatham Hij gaf het woord aan Richard DeWitt, vooral bekend van zijn hit “J’ai encore rêvé d’elle”, bijna 50 jaar geleden uitgebracht. Toen Faustin Bollaert de leeftijd van deze buis aankondigde, realiseerden de gasten zich dat ze een “oude foto” hadden genomen. En deze auteur, componist en instrumentalist is nog steeds verrast door het lot van dit lied, vooral omdat het nog steeds op de radio wordt uitgezonden. Echter, zoals hij erop stond te onthouden, in 1975, de datum van de release, niemand wedde op deze titel. Zijn platenmaatschappij wilde het niet uitbrengen, vooral vanwege de toentertijd te “bold” uitdrukking “Because the Papers Remember”. Maar uiteindelijk gaf ik het op en deed het goed.

READ  Caroline (op het eerste gezicht getrouwd) weigert met Axl naar bed te gaan: "koude douche" en deskundige ergernis

De muziek van La Boum, de muziek van alle flirten

Vervolgens was het de melodie van “Reality” van Richard Sanderson die op de set resoneerde en Faustin Pollaert en haar gasten terugbracht naar volledige jeugdherinneringen. In 40 jaar tijd heeft dit cultnummer van “La Boum” meer dan 29 miljoen exemplaren verkocht en blijft het tot op de dag van vandaag een Franse klassieker. Zijn vertaler stemde ermee in om over zijn ervaring te praten in It Starts Today, tot grote vreugde van netizens.

Internetgebruikers in volle nostalgie

Alain Lorca, gitarist en een van de stemmen van de legendarische groep Gold en Sabine Patorell, evenals Eric Gref, beter bekend onder het pseudoniem Helmut Fritz, waren ook aanwezig op de groep France Télévisons. Bijwonen van charmante Titus, en blij om een ​​paar jaar terug te gaan.

Al deze aanbiddingsmuziek veroudert geen beetje en doorkruist de generaties. Bovendien betreurden Eric Gref en netizens het tijdperk van “slowdown”. Zal deze trend terugkeren? Het is mogelijk!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: