Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Achter de schermen van het 20-jarig jubileum Filmen van de Caméra. Café

We Were There – Bruno Solo en Evan Le Poloch beheren samen één evenement voor M6. De twee acteurs vonden, niet zonder genegenheid, hun oude vrienden in de legendarische groepen van het korte programma dat van 2001 tot eind 2004 op de zender werd uitgezonden.

Stilte aub! Kom op, het draaitOranje poloshirt met knopen in de nek, gestreept lijfje en bril op de neus, Bruno Solo Het blijft niet op zijn plaats. Met Evan Le Bulloch – pak, roze overhemd, rode stropdas – hij herinnert zich hun posities op het podium om te spelen. Vijftien jaar na het stoppen “Cafe Camera”Het onvergelijkbare duo bevindt zich op de sets van het korte programma – gereconstrueerd in een studio in Brussel – om een ​​primetime-show te filmen ter gelegenheid van zijn 20-jarig jubileum.

Lees ook – Het Camera Café keert als “dom en gemeen” terug in het voorjaar van 2022

Alle acteurs zijn aanwezig op één na

Bevat alle hoofd- en bijpersonages (13 personen). Alleen een psycholoog zou deze keer reïncarneren van vroeger Lucien Jean Baptiste (eerste ster En de “bijten”) kwam in een oogwenk sinds zijn aanwezigheid in het eerste seizoen van de serie. Ook co-creator Alan Kapov en producers Jean-Yves Robin en Mark Staimirovich zijn terug. Deze unit, die aan het begin van het schooljaar op M6 zou moeten worden uitgezonden, is geschreven door historische auteurs, waaronder Fred Le Bouloch (de broer van Evan). We vonden daar Herve en Jean-Claude in 2019, toen laatstgenoemde net gescheiden was. Hij heeft de dag om al zijn spullen in te pakken en het bedrijf te verlaten. Het legen van voorwerpen, foto’s en bestanden uit de laden is een kans voor de twee vrienden om de afgelopen 20 jaar opnieuw te beleven en er opnieuw in te duiken door middel van flashbacks (allemaal ongepubliceerd en allemaal genomen voor de beroemde koffiemachine). In de loop van het fictieve verhaal praten het duo en hun teamgenoten net zoveel over de presidentsverkiezingen als over aanslagen, gele jassen, de klimaatcrisis of #Metoo.

READ  Petitie om Amber te verbannen uit 'Aquaman 2' overschrijdt twee miljoen handtekeningen

Lees ook – Bruno Solo: Geschiedenis door al zijn veroveringen op Frankrijk 5

In de scène van vandaag helpt Herve Jean-Claude om zijn bezittingen te vervoeren, een buste van Johnny Hallyday in zijn armen. Net als in strips telt elk detail. Bruno Solo en Evan Le Poloch regelen alles, elk op hun eigen manier: “Evan is een man van flitsenzegt de eerste. Hij heeft altijd ideeën. café cam Hij is zijn eigendom. Het is mijn ding om de acteurs te organiseren en te regisseren. Ik kan niet zonder hem werken, ik zal een wees zijn…”.

“Met Bruno hebben we zo’n sterke band dat ik meestal zeg dat we met geur spelen.”

Evan Le Bulloch

Bruno moest echter solo spelen voordat hij ging filmen. Evan, die vijftien dagen voor zijn eerste clapperboard een heupoperatie onderging, had nog steeds ondragelijke pijn tijdens de eerste schoten. “Ik was kreupel en kon niet scouten…, Britton-vertegenwoordiger legt uit. Ik moest een ontstekingsremmer gebruiken. De eerste dag had ik stress. Ik heb geluk dat ik Bruno heb en dat we een stel zijn.”. Eindelijk hielp een fysiotherapeut hem en hij zwom regelmatig. Terugkeren naar de sets na vijftien jaar afwezigheid was niet emotieloos voor hem:café cam Het is een avontuur dat een enorme impact op ons leven heeft gehad. Met Bruno hebben we zo’n sterke band dat ik gewoonlijk zou zeggen dat we met geur spelen. Hij kan achter mijn rug om spelen, dat voel ik en vice versa. Het is heel irritant.”. Yvan Le Bolloc’h werkt met zijn gezin in deze eenheid. Zijn zoon Jordi, een scenarioschrijver en acteur, schreef en speelde mee in het script, terwijl zijn jongere broer, een filmschoolstudent, een derde assistent-regisseur is.

READ  Bruce Willis lijdt aan afasie en beëindigt zijn carrière

Wali Zia belichaamt een nieuw personage

In de groep gaan de wijzigingen door. “Je moet daar staanBruno Solo bellen met Evan Le Poloch. Naast hen kijkt Wali Zia naar hen. De komiek, die opgroeide met de serie, belichaamt een nieuw personage: de kleine boksjongen die jaar na jaar de ladder opklimt. “Ik was aan het kijken café cam Terug van de les. Het is echt een sekte… Ik speel de understudy voor Jean-Claude die in 2014 als stagiaire arriveerde en uiteindelijk als salesmanager eindigde. Hij is slecht…”, hij legt uit. Bruno Solo zet ook met hem de toon: “Ik moet op je blik vertrouwen. Dit moment is delicaat, dus haast je niet. Ga aan het werk!”.

“Ik heb een zeer intense passie voor mijn werk als auteur, acteur en regisseur.”

Bruno Solo

Na het boksen verzamelt iedereen zich in een kleine ruimte naast de groep om de show te presenteren. “Daar hebben we goede mechanica, het werkt goed”. Bruno Solo is zeer attent en perfect en laat niets aan het toeval over: “Terwijl ik speel en optreden, ben ik een focusbal. Ik heb een zeer intense passie voor mijn werk als auteur, acteur en regisseur. Ik ben al drie weken aan het fotograferen en ik ben helemaal niet moe, ik ben in een roes.”.

Geanimeerde reünie

Tijdens de volgende scène heeft de acteur zijn bril nodig en gaat hij er wanhopig naar op zoek. “We zijn meestal beter georganiseerd dan dat…”Yvan Le Bolloc’h schuift ons ondeugend uit. In de kleedkamers maken de andere acteurs zich klaar. Verzameld in de make-up- en kapsalon verbergen ze hun geluk niet tijdens de ontmoeting nadat ze samen 700 afleveringen van het korte programma hadden gefilmd. ‘We voelden veel emotie’Zelfverzekerd in de cursus Shirley Bousquet (Nancy) en Gerard Schelot (Jean Jay). “Aankomst op de schietlocatie schokte ons zowel ruimtelijk als tijdelijk.”zegt Armel (Miva), glimlachend en krulspelden op haar hoofd. “We voelden een mengeling van adrenaline, angst en vreugde”continu Jane Safari (Gen). Maar ondanks de afgelopen jaren krijgt iedereen gemakkelijk de persoonlijkheid: “Toen we onze kostuums aantrokken en onze scripts lazen, vonden we al snel onze personages, als een huid die bij elkaar paste. Het was leuk om te zien dat we nog steeds onze eigen reacties hadden.Aantekeningen Sylvie Willett (Carol). Zelfs Bruno Solo liet een traan. “We hadden een duizelig moment toen we ons samen op de set bevonden. koffie cameradit alles in ons leven, het heeft ons in staat gesteld om regelmatig te functioneren, maar vooral wat we zullen achterlaten als we oud worden.”De acteur besluit.

READ  Florent Bagni lijdt aan inoperabele kanker: zijn stiefzoon Angon doorbreekt de stilte

» Volg al het nieuws van tv-tijdschrift Op FB En de Twitter .


zie ook – Mensen non-stop – Yvan Le Poloche zegt dat hij dronken is van het succes van het cameracafé