Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Van plan om Windows 11 op dinsdag te installeren wanneer het wordt uitgebracht?

Hoewel Windows 11 gepland staat voor release op 5 oktober, bent u van plan het vanaf de lancering te installeren, te wachten of de updates gewoon te negeren?

Windows 11 komt op dinsdag 5 oktober uit

Windows 11 komt op dinsdag 5 oktober uit. // Bron: Frandroid

Volgende week zal geen week zijn zoals alle andere voor gebruikers Windows-computer. Eens in de drie tot vijf jaar, aanstaande dinsdag is het Microsoft De volgende grote update voor het pc-besturingssysteem zal worden uitgebracht, Windows 11.

Deze update belooft een geheel nieuwe grafische interface te brengen, Fluent Design genaamd, om dezelfde frisse lucht naar interface-elementen te brengen, evenals de taakbalk die nu standaard gecentreerd is. Het Start-menu heeft net als sommige Microsoft-programma’s – Paint, Photos of Notepad – ook het recht om een ​​kleine facelift te doen. En terwijl we het over software hebben, zal Windows 11 ook de bijdrage van veel apps in de Microsoft Store zien. Naast het toevoegen van Android-apps via de Amazon App Store, kunnen we ook: Zoek naar de klassieke Win32-software Zoals VLC, Discord, LibreOffice, Opera of Zoom.

Wees echter gewaarschuwd dat als Windows 11 volgens de planning officieel wordt uitgebracht op dinsdag 5 oktober, niet alle gebruikers op dezelfde oude versie zullen blijven. Ten eerste wordt de update al als releaseversie aangeboden aan gebruikers die zijn geregistreerd bij het Microsoft Insider-programma. Tenzij u de update handmatig uitvoert, wordt deze u mogelijk enkele weken niet aangeboden door het updatecentrum. Ten slotte zijn sommige gebruikers uitgerust met een computer Voldoet niet aan de minimumvereisten voor Windows 11, zal hij gewoon niet kunnen profiteren van de update.

READ  D-4: Waar kijk je het meest naar uit van Blizzard op BlizzCon 2023?

Ga je Windows 11 installeren zodra het uitkomt?

Een paar dagen voor de release van Windows 11 wilden we je vragen stellen. Ben je van plan om deze dinsdag Windows Update op je pc te installeren?

downloaden

Van plan om dinsdag Windows 11 te installeren?

Bedankt voor het stemmen.

U heeft al op deze poll gestemd.

Selecteer een antwoord.

Zoals gewoonlijk zullen we dit artikel eind volgende week updaten. Dus voel je vrij om je antwoord in de opmerkingen te bespreken, en we zullen de meest relevante uitlichten.

Microsoft bereidt een nieuwe versie van Windows voor. Wat is er nieuw, interface, installatie, dat is alles wat u moet weten over Windows 11.
Lees verder