Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

van de astronauten zal volgens NASA tegen 2030 op de maan leven

“We zullen terugkeren naar de maan (…) om te leren leven op de maan, om ons voor te bereiden om mensen naar Mars te sturen”, kondigde het hoofd van NASA zondag aan.

Leef en werk op de maan. Dit is wat NASA voorstelt, en meer specifiek, de directeur van het Lunar Orion Program van het Amerikaanse ruimteagentschap, Howard Hu. In een interview met de BBC op zondag 20 november keerde de wereld terug Artemis-missie 1.

a “Historische dag voor verkenning van de ruimte“Hij begroette Howard Hu, die de enorme raket opstijgt.”De eerste stap naar ruimteverkenning op lange termijn, niet alleen voor de Verenigde Staten, maar voor de hele wereld“.

We gaan terug naar de maan, we werken aan een duurzaam programma en dit is het voertuig dat mensen weer terug naar de maan zal brengen»En de hij voegde toe. Volgens de wetenschapper zullen de mannen op de satelliet van de aarde leven van “Dit contract“.

Zie ook Mars: foto’s van “de grootste nieuwe krater die NASA ooit heeft gezien”

Mars-doelwit

Na verschillende vertragingen vertrok afgelopen woensdag 16 november de krachtigste raket ter wereld vanuit Florida. Na deze eerste missie zal Artémis 2 in 2024 astronauten rond de maan brengen zonder te landen. Dan zal Artemis 3 de terugkeer van de mens naar de satelliet in 2025 aankondigen.

Vervolgens plant NASA één missie per jaar om een ​​ruimtestation in een baan rond de maan en een basis op de zuidpool te bouwen. Dit project moet eind jaren ’30 van de vorige eeuw een bemande vlucht naar Mars voorbereiden.We gaan terug naar de maan (…) om te leren leven op de maan, om ons voor te bereiden om mensen naar Mars te sturenDat zei NASA-beheerder Bill Nelson tijdens een persconferentie na de lancering van de enorme raket.

READ  SpaceX en NASA hebben de lancering van Crew Dragon uitgesteld tot 3 november