Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Valt er dit weekend helemaal naar de vlaktes sneeuw?


Sneeuw wordt zeer gewaardeerd door winterliefhebbers en gevreesd door anderen, en sneeuw zal aan het einde van de week naar alle hoogten terugkeren, en mogelijk ook naar de vlaktes als de kou voldoende aanwezig is.

Zoals we u al enkele dagen hebben verteld, zullen de winterse omstandigheden zich bewijzen FrankrijkZeker vanaf donderdag. van’koude lucht kwam vanNoordpool Het zal geleidelijk op zijn plaats dalen naarmate het weekend nadert. Het is een stroom uit het natte en koude noorden die dan zijn onderkomen in onze streken zal kunnen innemen.

Zoals u weet, zorgen vocht en kou vaak voor sneeuwval in de bergen, maar ook op de vlaktes. Daarom zal het weekend en in het algemeen eind november het horloge zijn. Turbulentie zal frequent zijn en zal leiden tot frequente valpartijen het ijs Op verschillende bergen, van Van 500 tot 800 meter Gemiddeld, behalve voor Corsica Waar zullen de regen en sneeuw eindigen? 1000 meter. Deze limiet kan zelfs worden verlaagd tot 200 meter Op de centrale regio’s en de Noordoosten tijdens het weekend. Als gevolg hiervan is het risico op sneeuwval over een vlakte in deze gebieden waarschijnlijk.

Deze trend is momenteel aan het verbeteren en vooral bevestigd. Wij nodigen u uit om ons nieuws regelmatig te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van deze wintersituatie…

Plaats

Vond je dit artikel leuk? Dus deel het met je vrienden door op de onderstaande knoppen te klikken

Laatst bijgewerkt op dinsdag 23 november 2021 om 17:14:45

READ  Is het griepvaccin effectief tegen ernstige vormen?