Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vakanties in Spanje: Geconfronteerd met dreiging in deltavorm, worden de omstandigheden moeilijk

De tijd die nodig is voor de screeningstest wordt verkort voor niet-gevaccineerde reizigers die terugkeren uit Spanje. (© Adobe Stock-illustratie)

Vervuilingscurves stijgen fors in Spanje. Als dit land door Frankrijk als “groen” blijft geclassificeerd, is het onderworpen aan “verscherpt toezicht”.

Formulier bij de ingang

Bij de ingang vraagt ​​Spanje de Fransen om in te vullen Het formulier Voordat. Dit moet uw volledige vaccinatie (van ten minste 2 weken oud) bevestigen of uw negativiteit voor Covid-19 met een PCR-test van minder dan 48 uur.

Ter plaatse is het dragen van een masker verplicht. Quarantaine wordt echter niet toegepast.

Test minder dan 24 uur

Het zijn dus de voorwaarden voor terugkeer naar Frankrijk die veranderen als je niet bent ingeënt. Verplichte test bij vertrek minder dan 24 uur Niet gevaccineerd. De datum waarop de maatregel wordt toegepast, is echter nog niet bekend.

Tot nu toe moet de test die wordt gedaan bij terugkeer uit een groen land binnen 72 uur (PCR) of 48 uur (antigeen) worden gedaan voor iedereen ouder dan 11 jaar.

En net als in de overgrote meerderheid van de landen in Europa worden in Spanje examens betaald: kom terug 150 EUR voor PCR.

Gezondheidscorridor, begin augustus

Daarnaast veranderen de voorwaarden voor reizen in Frankrijk begin augustus als je met het vliegtuig, de trein of de langeafstandsbus naar Spanje gaat.

READ  Live - Covid-19: In het VK maakt een panel van experts de weg vrij voor een derde dosis voor mensen boven de 40

Op deze datum is de Gezondheidspas Het zal nodig zijn in het transport.

Was dit artikel nuttig voor u? Weet dat je Acto Toulouse in de ruimte kunt volgen nieuws . Met één klik, en na registratie, vindt u al het nieuws van uw favoriete steden en merken.