Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uw horoscoop voor zondag 13 augustus 2023

Uw horoscoop voor zondag 13 augustus 2023

Je kunt meer horoscopen vinden en een live consult krijgen op 3210. Je kunt ook elke dag advies krijgen van Kristin Haas op instagram Om het beste uit de huidige situatie te halen.

ram

Normaal gesproken zou dit tussen jou en jou moeten blijven, maar iets of iemand werkt op je zenuwen en verhindert je om ten volle van je tijd te genieten (als je op vakantie bent). We hebben het er al over gehad, twee planeten in Maagd accentueren je waarnemingsvermogen en vooral je kritische denkvermogen: geen detail ontgaat je, vooral datgene waardoor deze persoon op je zenuwen werkt.

de stier

Het is altijd erg leuk voor de meeste Stier, er is leven om je heen, we hebben plezier en we wisselen veel ideeën of zelfs levendige verhalen uit. Maar sommigen van jullie hebben last van de dissonantie tussen de zon, Venus en Uranus. Ik vertel je erover omdat het altijd actief is, zelfs als Venus retrograde is. Er is spanning met of vanwege een ouder en het lijkt het hele gezin te raken.

tweeling

De dissonantie tussen Mercurius en Mars zal gedurende het 3e decennium actief blijven tot het 24e, en dan zal Mercurius retrograde zijn. Het lijkt in eerste instantie een klein meningsverschil, maar jij of de ander komt er vaak op terug, met als gevolg dat je vanaf volgende week niet precies weet waar je aan toe bent. Het beste advies dat ze u kan geven, is niet te reageren zonder de gevolgen van uw daden en woorden te overzien.

READ  “Hij is gewelddadig...”: Perrine (L'amour est dans le pré) wijst een van haar vrijers af, haar manier van doen is vervelend

kanker

Zelfs als de maan nog steeds bij je is, activeert hij goede aspecten en zou je een aangename dag moeten hebben om ideeën uit te wisselen met je entourage, of met een van zijn leden in het bijzonder (broer, schoonzoon, neef, enz.). Het is echter ook mogelijk voor degenen (geboren na 7 juli) om een ​​korte reis te maken, of voor een familielid om u te bezoeken. En het is misschien niet gepland, het zal een verrassing zijn.

Leeuw

Gisteren heb ik je gezegd om uit elkaar te gaan, maar je weet niet zeker of dat mogelijk is, in ieder geval voor het derde decennium. De situatie is stormachtig en uw gevoelens zijn in het geding. Of de persoon van wie je houdt lijkt zijn vrijheid terug te willen, of jij bent het die wat afstand moet nemen. De planeten zijn echter retrograde, het zijn waarschijnlijk situaties die niet actueel maar voorbij zijn die je opwinden en in twijfel trekken.

maagd

Mercurius begint een goed aspect met Uranus wat precies volgende week zal zijn. Als je een derde karaf bent, heb je heel originele ideeën die je in de praktijk kunt brengen zodra je weer aan het werk gaat, of om een ​​nieuw idee te vinden. Bovendien moeten degenen die rond 15 september zijn geboren beslist de verloren vrijheid herwinnen, en als je vandaag geen verlichting hebt, dan heb je die misschien al gehad, of binnenkort wel.

evenwicht

Je hebt misschien iemand ontmoet die je leuk vindt, maar niet noodzakelijkerwijs verliefd. Dit kan iemand zijn met wie je bevriend kunt raken (vooral in de derde intieme), of met wie je bijvoorbeeld zou willen werken. Sommigen van jullie stellen echter al een tijdje vragen: wat is er met mijn vrienden gebeurd? Je merkt dat je ze minder ziet of dat je minder…

READ  Muriel Rubin is een slachtoffer van homofobie: RMC's "Big Mouth" spreekt haar tegen en veroorzaakt groot ongemak

de schorpioen

Voel je nu niet gesetteld, als je een derde decaan bent en geboren bent vóór 19 november. Het is niet nieuw, maar het herinnert je er wel eens aan en je vraagt ​​je af wat er met jou of het stel zal gebeuren. Dat zou tegenwoordig het geval moeten zijn… Afhankelijk van uw kaartlay-out kan instabiliteit echter professioneel of zelfs vriendelijk zijn.

Boogschutter

Mars begint je stromen te sturen die harmoniëren met Jupiter, Jupiter. Je voelt je verplicht om thuis of op het werk de orde te handhaven en ervoor te zorgen dat niemand gewond raakt of zich oneerlijk behandeld voelt. Maar tot 27 augustus zul je andere problemen met autoriteit hebben, net zoals je denkt dat je heel standvastig moet zijn.

Steenbok

Blijf vandaag niet in je schuilplaats, laat je ook niet afleiden, want de dag is geschikt voor goede relaties met anderen en zeer aangename momenten die worden gedeeld door een sfeer van vriendelijkheid en openheid. Geboren na 7 januari, zal je graag de wereld omdraaien voor mensen die je nauwelijks kent, maar graag je ideeën en meningen verdedigen.

Waterman

Ik ga het nog een keer met je hebben over de dissonantie tussen Venus en Uranus, gevoelig in de derde, die dynamisch en vervelend kan zijn voor koppels. Ik zei je dat er spanningen zijn, maar die komen vaak voor in Waterman en kunnen in verband worden gebracht met seksueel verlangen (bijvoorbeeld), die spanning explodeert als je niet in je gedachten was. Maar als je een relatie hebt, kan je partner zich vreemd gedragen.

READ  Gerard Pique heeft het uitgemaakt met Shakira: een schokkende ontdekking van de voetballer, honderden graven gevonden

Vissen

Geboren in maart, is het in uw voordeel een beroep te doen op de bemiddelaar, op de regelaar in u, want het lijkt nog steeds te waaien, Mercurius en Mars zijn nog steeds verenigd voor u… Mercurius zal echter retrograde zijn vanaf de 24e en de sfeer zal veranderen . Maar dit betekent dat kleine ruzies niet zullen eindigen en dat je oplossingen zult moeten vinden tijdens Mercurius retrograde (tot 16/09).

De redactie adviseert

Nieuws van de RTL-redactie in je mailbox.

Schrijf je dankzij je RTL-account in voor de RTL-nieuwsbrief en volg dagelijks al het nieuws