Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Upamecano mikt op de titel en geeft het voordeel aan zijn vriend in de verdediging

Upamecano mikt op de titel en geeft het voordeel aan zijn vriend in de verdediging

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Randall Kolo Mwani’s “Little Brother”-interview!

De euro is (bijna) verdwenen! Vóór de openingswedstrijd op vrijdag tussen Duitsland en Schotland en de eerste ontmoeting van Blues op maandag tegen Oostenrijk, arriveerde het Franse nationale team woensdag in Duitsland nadat het zijn bolwerk in Clairefontaine had verlaten. Wie de eerste dag aan de andere kant van de Rijn zegt, zegt de eerste persconferentie. Hij stond vandaag voor de media, waar Bayern München-verdediger Dayot Upamecano door journalisten ter plaatse werd ondervraagd. Hij noemde voor het eerst de eerste tegenstander van de Blues, Oostenrijk, die in de beginperiode voor Salzburg speelde: “De intensiteit zal op peil zijn. Ik heb anderhalf jaar in Oostenrijk gespeeld, ik ben zeven jaar in Duitsland geweest. De meeste Oostenrijkers spelen in Duitsland, het zal niet makkelijk worden.” “We zullen voor de nodige elementen moeten zorgen. Ze zijn een ploeg die alles geeft op het veld. Ze hebben zeven wedstrijden gespeeld en we moeten een lastige wedstrijd verwachten.”

“Er is hevige concurrentie in het Franse nationale team.”

Vervolgens keek hij naar de concurrentie als centrale verdediger, met vooral teamgenoten Ibrahima Konate en William Saliba: “We hadden gesprekken met Ebou toen we samen speelden in Leipzig, we hebben veel gepraat, we kennen elkaar al lang.” Terwijl ik veel plezier heb met het spelen met hem. Er is veel concurrentie in het Franse team. William had een heel goed seizoen, hij was een van de beste verdedigers in de Premier League, en naar mijn mening had Konate ook een heel goed seizoen. In alle grote landen is er concurrentie, dat vind ik leuk, de coach is degene wie zal kiezen. Ten slotte beloofde hij dat het team klaar zou zijn om de titel te winnen: “Ik denk dat we in continuïteit zijn, we hebben hele goede wedstrijden gespeeld op het WK, en de titel is nog maar weinig beslist. Het is het EK, een andere competitie.” “Wij zullen klaar zijn.”