Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

United en CR7 stelen de sheriff, Lazio sloeg / C3 / Samenvatting / SOFOOT.com

United en CR7 stelen de sheriff, Lazio sloeg / C3 / Samenvatting / SOFOOT.com

Het voedseltekort is eindelijk voorbij, het seizoen is eindelijk begonnen?

Het was dus nodig om te wachten tot 15 september en een reis naar de grenzen van Europa om Cristiano Ronaldo in 2022-2023 de doelmeter te zien openen. Op punt gesteld, zette de Portugees kort voor rust een penalty om, waardoor Manchester United zich donderdag aan het begin van de avond voor een laatste break kon inschrijven tegen de sheriff van Tiraspol. (0-2). Iets om hem – een beetje – een glimlach en opwekking te geven rode Duivels In de Europa League-campagne, een week later Hun openingsverlies voor Real Sociedad. Met name de Basken speelden om zichzelf thuis te intimideren tegen Omonia Nicosia, die ze uiteindelijk overwonnen. (2-1) Laat doelpunt van Alexander Sorloth (80.)e).

Om de boxen bij te wonen, kun je beter kijken naar de vergaderingen van Groep F. Afgelopen donderdag had Lazio hun fans blij Feyenoord veegmachine (4-2). Deze keer nog altijd Verslonden door woedende Mitjilland-wolven (5-1), terwijl de Rotterdammers briljant reageerden door Sturm Graz te verpletteren in De Koep (6-0). De Iraanse vleugelspeler Alireza Jahanbakhsh (wiens naam moeilijk te schrijven lijkt, evenals zijn uitspraak) viel op met een pilaar. Terwijl Monaco struikelde over Ferencvaros (0-1)Trabzonspor herstelde zich door controle over Red Star (2-1) Met dank aan Marek Hamczyk (16e) en Trigger (68 .)e). Eindelijk in de groep uit NantesFreiburg bevestigde zijn indrukwekkende start door zijn wet op te leggen aan Piraeus tegen een verbijsterende Olympiacos. (0-3).

Het was het begin van een complexe avond voor Franse clubs. De andere teams deden hun best om de show veilig te stellen.

READ  Pierre Gasly sluit zich officieel aan bij Alpine om een ​​100% Frans team te vormen

Resultaten

Sherif Tiraspol 0-2 Manchester United

Doelpunten: Sancho (17.)e) en Cristiano Ronaldo (39 .)eSP)

Midden-Jutland 5-1 Lazio

Doelpunten: Paulinho (26.)e), kappa (30eOntduikers (52eSP), Isaacsen (68e) en Svyachenko (72e) voor wolven // Milinkovi-Savi (57e) voor Laziale

Feyenoord 6-0 Sturm Graz

Doelpunten: Jahanbakhsh (9 .)e41e), Hanko (31 .)e), Danilo (34 .)e), Jiménez (66 .)e) en Al-Idrisi (78 .)e)

Olympiakos 0-3 Freiburg

Doelpunten: Hofler (5.)e) en Gregorich (25 .)e53e)

Real Sociedad 2-1 Omonia

Doelpunten: Guevara (30e) en Sorloth (80 .)e) voor Txuri-Urdin // Bruno (72e) voor alfalfa

Trabzonspor 2-1 Rode Ster

Doelpunten: Hamsik (30.)e) en Trigger (68 .)e) voor Granaat en Blauw // Nikolic (89e) voor Zvezda
Pakket: Kangwa (63 .)e) voor Zvezda

  • UEFA Europa League 2022-23 uitslagen en standen
    RB