Union en Charleroi verdienen aan voorbereiding

Al Ittihad opende al vroeg de score via Puertas voordat Boniface de voorsprong verdubbelde en er aan het einde van de eerste helft 2-0 van maakte. In de tweede helft ging Dennis Eckert door met Aniensa om de derde te scoren voordat Sykes het vierde en laatste doelpunt scoorde voor Brussel.

Op zijn beurt versloeg Sporting de Charleroi de Kroaten van Lokomotiv Zagreb met 2-1, die op recente trainingen in de Kroatische Eerste Klasse als zevende eindigden. Karolos scoorde twee late goals (76 en 90) om te reageren op de Kroatische opener (65) in de tweede periode en te winnen.

La Gantoise won woensdagavond (0-2) van FC Utrecht, dat vorig seizoen 16e werd in de Eredivisie, als onderdeel van zijn trainingsperiode bij Alkmaar. Gantois opende snel de score via Hjulslager (8), en de score veranderde pas aan het einde van de eerste helft. Na terugkeer uit de kleedkamer was het Malek Fofana, die onlangs zijn contract verlengde tot 2026, die de stand opvoerde naar 0-2 (54e). Dit is tevens de eindstand van de wedstrijd.

Vice-kampioen Genk verloor (3-2) een voorbereidend duel voor Nederland tegen het Griekse PAOK Thessalonica. De Limburger nam in het eerste kwartier al snel een 2-0 voorsprong (6e en 12e) en de stand veranderde pas aan het einde van de eerste helft. Na terugkeer uit de kleedkamer schoten de Grieken raak door de stand op 3-0 (55e) te brengen. Ondanks een goede reactie van de mannen van Wouter Franken in de tweede helft en twee doelpunten van Munoz (62) en Castro (82) was het niet genoeg om een ​​nederlaag tegen de Griekse ploeg te vermijden.

READ  Mercato - Paris Saint-Germain: Mbappé's moeder ontmoette Real Madrid!