Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uitgesloten video – Nolwyn Leroy roept: 'We kunnen niet wennen aan de dagelijkse ellende'

Uitgesloten video – Nolwyn Leroy roept: 'We kunnen niet wennen aan de dagelijkse ellende'

Mis vanavond de uitzending op TF1 van het programma Enfoirés niet. Dit jaar opnieuw, Zevenenveertig beroemdheden Ze verzamelden zich op het podium voor Zoveel mogelijk geld inzamelen voor Restos du coeur. Onder hen, Vaste klant: Nolwyn Leroy. Opnieuw is de winnaar binnen Sterrenacademie 2 Hiervoor zette hij zijn carrière een week stil Mensen helpen in onstabiele situaties. De zanger ook In samenwerking met diverse verenigingen en organisatiesin het bijzonder de Abbe Pierre Foundation, die hem bijzonder na aan het hart ligt: “[Cette année] We vierden het 35-jarig jubileum van de restaurants [du cœur]Maar [aussi] De 70ste verjaardag van de hervatting van de abt in de winter van 1954“, herinnert de zanger zich tijdens de show 1 uur met…, gepresenteerd door Bernard Montiel op RFM. Een schreeuw uit het hart die licht werpt Het belang van participatie.

'Je bevindt je vandaag in deze situatie… Natuurlijk, abt [Pierre] Dat wist hij Het dagelijkse drama van mensen op straat en de instabiliteit zal bij hem niet eindigen. We hebben mensen nodig die deze boodschap naar ons blijven uitdragenHelpen geld in te zamelen en proberen dingen mogelijk te maken. “Voor mij is het belangrijk.” ' zei Nolwen Leroy, overmand door emotie en woede toen ze zag hoe mannen, moeders en kinderen alles verloren en buiten sliepen. Wij kunnen niet wennen aan deze dagelijkse ellende. Zeg tegen jezelf dat het het lot isDat er rijken zijn en dat er armen zijn. […] Alle Fransen zijn zo Verdrietig en doodsbang door deze situatie. Het was een echte schreeuw van de moeder die bekende Je vindt het moeilijk om hierover te pratenHet raakt haar enorm.

READ  Kies 3 Disney-personages en wij raden je favoriete schurk

Foto's – Les Enfoirés: Jean-Jacques Goldman en Muriel Robin… verlieten de band

Zevenenveertig artiesten verzamelden zich op het podium voor Restos du coeur

Mis vanavond op TF1 het optreden van Nolwenn Leroy in de show Enfoirés niet. En naast hem kunnen kijkers dat ook Zoek leden van de strijdkrachtenzoals Patrick Bruel, Cade Murad, Zazi, Sebastien Chabal, Patrick Fiore, Jennifer, Michel Larocque, Jean-Baptiste Meunier of Christophe Willem. Andere artiesten zijn teruggekeerd Laten we samen de vijfendertigste kaars uitblazen, na zoveel jaren van afwezigheid M Pokora, Lara Fabian En Danny Boone. Zoals elk jaar, Beginners Santa, Claudia Tagbo, Gaetan Roussel, Wayker, Germaine Louvet – zetten hun eerste stappen op het Enfoirés-podium; We moeten echter nog een paar uur wachten voordat we weten welke saus ze hadden… We weten dat de Enfoirés graag nieuwe baby's irriteren!

Het volledige interview met Nolwenn Leroy onder leiding van Bernard Montiel is zaterdag 2 maart te beluisteren 1 uur met…op RFM, vanaf 12.00 uur.

Artikel geschreven in samenwerking met 6Médias.

Afbeeldingscredits: RFM-screenshot