Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is het Dieudonné werkelijk gelukt om donderdag zijn concert in Lyon te geven?

Is het Dieudonné werkelijk gelukt om donderdag zijn concert in Lyon te geven?

Donderdagavond zou Dieudonné een concert geven in Lyon.

Maar zoals altijd werd zijn ‘Sous Soir’-show stopgezet op bevel van de burgemeester van Lyon, Grégory Doucet en prefect Fabien Pucciot, waardoor hij de show niet in de Rhône kon uitvoeren.

Afgelopen augustus trok Dieudonné zich op het laatste moment terug in een stadion in Decin dat plaats bood aan ongeveer 100 toeschouwers.

Deze donderdag beweren de groepen van de controversiële cabaretier de overwinning te hebben behaald door een dubbele klap uit te delen: de intrekking van de bevelen van de administratieve rechtbank in Lyon en de mogelijkheid om donderdag op te treden in de Gallische hoofdstad in een zaal waarvan de naam niet is bekendgemaakt. onze redactie.

Er werd zelfs een foto gemaakt die deze verklaringen moest bewijzen en op sociale media werd gepubliceerd. Maar het is moeilijk om de privékamer te identificeren en dus de locatie ervan te verifiëren.

Toen contact werd opgenomen, ontkende de prefectuur Rhône de informatie dat de administratieve rechterlijke macht haar bevel ongeldig had verklaard.

Over de vraag of deze show van Dieudonné in Lyon zal plaatsvinden, of zelfs in de provincie, konden de staatsdiensten geen commentaar geven.

Informatie van de ex-vriend van Elie Simon, die deze week nog meer soortgelijke arrestaties heeft ondergaan in Montpellier en Toulouse? Of het kat-en-muisspel dat het gouvernement verloor?

X

READ  Michelin heeft driesterrenchefs Guy Savoy en Christopher Cutansou gedegradeerd