Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anne-Sophie Lapaix: Haar privéhuis in het 16e arrondissement van Parijs werd onderworpen aan een derde overvalpoging

Anne-Sophie Lapaix: Haar privéhuis in het 16e arrondissement van Parijs werd onderworpen aan een derde overvalpoging

Geschreven door Atekah Mahmoudi

| Editor

De televisiewereld kent bijna geen geheimen voor Atika Nasri. Voor haar kent hij geen grenzen. Ze houdt net zoveel van soapseries en reality-tv-shows als van nieuwsshows of talentenjachten. Via haar artikelen zal ze haar liefde voor televisie met u delen. 3,2,1, klaar? leest !

De presentator van het journaal van 20.00 uur op France 2 werd opnieuw het slachtoffer van een overvalpoging. De laatste datum is 29 februari 2024. Dit is de derde afspraak van Anne-Sophie Labex.

Anne-Sophie Lapaix: Haar privéhuis in het 16e arrondissement van Parijs werd onderworpen aan een derde overvalpoging

De rest volgt na de aankondiging

Anne-Sophie Labex zou zich niet langer veilig voelen in haar appartement in het 16e arrondissement van Parijs, en dat is waar. Zoals genoemd BFMTV Op vrijdag 1 maart 2024 was de omroeporganisatie France 2 20.00 uur opnieuw het slachtoffer van de overvalpoging van gisteren. De derde!

Opnieuw een stressvolle dag voor Anne-Sophie Labex. de Op donderdag 29 februari meldde ze zich rond 22.00 uur bij de politie nadat ze tekenen van inbraak bij haar kamerraam had gezien. Vanuit zijn privépaleis in het 16e arrondissement van Parijs. De vrouw van Arthur Sadoun kon de exacte dateringsdatum niet bepalen, zoals vermeld Onze collega's. Er gaat nog steeds een politieteam naar zijn huis. En zij werd vergezeld Forensische specialisten om monsters te verzamelen Dit is om de aan- of afwezigheid van genetische sporen en vingerafdrukken vast te stellen. De politie van het Zestiende District voert het onderzoek uit. Op dit moment is er geen andere informatie onthuld.

READ  Blake Lively en Lily Allen schitteren op de 2022 Gem Awards

Anne-Sophie Lapaix in het vizier van dieven

We weten echter dat dit niet de eerste keer is dat Anne-Sophie Lapaix het doelwit is van dieven. Op 17 januari verraste de 51-jarige blonde schoonheid een man die met een koevoet bij haar voordeur inbrak. Vervolgens werd ze opnieuw het slachtoffer van een poging tot overval in haar huis in de nacht van zaterdag 20 januari op zondag 21 januari om ongeveer 03.50 uur. Politieagenten van de Anti-Crime Squad, die het gebied in de gaten hielden na de eerste melding van de journalist, zagen de aankomst van een verdacht voertuig. Vijf personen, hun gezichten gemaskeerd met kappen en sjaals, kwamen naar buiten en klommen de toegangspoort van het paleis op.

Terwijl ze probeerden in te breken in het appartement, filmde een van de zonen van Anne-Sophie Labex de inbraakpoging, wat de criminelen ertoe aanzette te vluchten. Ze werden kort daarna gearresteerd voor de Trocadero-tuinen in Parijs. Ze komen allemaal uit Massi (Essouni) en onder de vijf verdachten bevinden zich twee minderjarigen.

Anne-Sophie Labex is niet de enige persoon die het doelwit is van overvallen. Veel mensen hebben met deze situatie te maken gehad. Laatste? Jan Reichman. Presentator 12 schoten middag (TF1) zag verschillende personen zijn eigendom in Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, binnenkomen. Zijn zoon slaagde erin hen weg te jagen.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging