Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

U verspilt geen tijd meer aan het configureren van de app op uw nieuwe smartphone

WhatsApp is bezig met het opzetten van een functie om het verifiëren van je telefoonnummer te versnellen wanneer je de app voor het eerst op een Android-smartphone start.

De WhatsApp

WhatsApp // Bron: Frandroid

Er zit een functie in de pijplijn op WhatsApp die tot doel heeft de configuratie van de applicatie op een nieuwe smartphone te versnellen. In feite, zoals opgemerkt door de gespecialiseerde site WABetaInfo, zal het in een toekomstige versie van het berichtenplatform mogelijk zijn om de verificatiestap van uw nummer sneller te doorlopen.

Als herinnering, op elk moment WhatsApp downloaden Op een nieuwe smartphone en je gebruikt de app voor de eerste keer, moet je de service autoriseren om je telefoonnummer te verifiëren voor de veiligheid.

Automatisch bellen standaard activeren

Hiervoor biedt de applicatie twee oplossingen: een sms ontvangen of gebeld worden. Met de nieuwe functie die achter de schermen is ingesteld, stelt WhatsApp voor dat je de optie “Flash Calls” in het Engels activeert.

Dit activeert standaard de automatische oproep om uw telefoonnummer te verifiëren wanneer u WhatsApp voor het eerst gebruikt op een nieuw aangeschafte smartphone. Met andere woorden, het idee is om een ​​stap te verwijderen en je sneller toegang te geven tot je gesprekken.

Concreet moet u weten dat WhatsApp u voor deze methode belt en onmiddellijk afsluit. Vervolgens controleert de app de laatst ontvangen oproep en zorgt ervoor dat het nummer aan de andere kant van de lijn overeenkomt met het nummer dat wordt gebruikt om deze controle uit te voeren.

Alleen op Android

Drie punten moeten worden opgemerkt:

  • Deze nieuwe functie is alleen voor Android en niet voor iOS;
  • De baan is optioneel;
  • WhatsApp belooft je belgeschiedenis voor niets anders te gebruiken dan het verifiëren van je nummer.
READ  NASA nodigt amateurastronomen in Frankrijk uit om de passage van een asteroïde te observeren

Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe versie op WhatsApp wordt gepubliceerd. Onthoud echter dat de berichtenservice die eigendom is van Facebook in 2021 slechte pers kreeg na betaling Controversiële nieuwe gebruiksvoorwaarden. Het platform is echter omgekeerd en Hij zal uiteindelijk de ervaring niet beperken van degenen die zijn beleid niet accepteren limit.

Een journalist van WABetaInfo kon spreken met het hoofd van WhatsApp en Mark Zuckerberg, die veel informatie ophaalden over de toekomstige functionaliteit van het platform.
Lees verder