Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Esport: Stars, Kenny en Khalen winnen ZLAN 2021

verdrievoudigen sterrenOp zondagavond wonnen Guillaume “Kenny” Rhino en Arnaud “Khalin” Ferrincelli ZLAN 2021. Het is een andere gamerun-competitie georganiseerd door omroepspeler Adrien “ZeratoR” Nougaret. Als ZLAN een “unieke” vorm van esports is, brengt het enkele van de meest invloedrijke livestreamers van Frankrijk samen en deelt het de competitieve waarden die bekend zijn bij fans die gewend zijn aan titels als League of Legends of Overwatch (van wie sommigen voormalige professionals waren die dit weekend). ).

De finale begon met een spelletje … jeu de boules, en ging toen verder via andere populaire games uit de wereld van Twitch, met Trackmania (autoracen), Battlerite (multiplayer arena battle), Trials Rising (motorcross racen) en Valheim (wereldwijd overleven Geïnspireerd door de Scandinavische mythologie.

Met een piekpubliek van 239.700 kijkers was ZLAN opnieuw een succes. Ondersteund door de zeer grote namen uit de Franse Twitch-scene, zoals Domingo, Skyyart of zelfs Stars, zorgde de wedstrijd, die fysiek wordt georganiseerd, voor een frisse wind terwijl de gezondheidsmaatregelen steeds minder beperkend werden.

ZeratoR is altijd goed in het organiseren van evenementen die livestreaming- en esports-fans samenbrengen en heeft gebruik gemaakt van ZLAN om zijn volgende wedstrijd, de Trackmania Cup, aan te kondigen, die vanaf 17 juli van start gaat.

READ  Battlefield 2042 en Apex Legends: Bekijk de EA Conference nu hier! | Xbox One