Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee vliegtuigpassagiers vechten midden in de vlucht om een ​​stoel

Twee vliegtuigpassagiers vechten midden in de vlucht om een ​​stoel

De vlucht duurde 12 uur. Woensdag 8 mei 2024 EVA Air-vlucht BR08 tussen Taipei en San Francisco was ongeveer drie uur onderweg toen het ongeval plaatsvond. Er brak een ruzie uit tussen twee passagiers en het cabinepersoneel moest ingrijpen om ze uit elkaar te halen.

Lees ook: Toeristisch vliegtuigongeluk in Savoie: Oostenrijks echtpaar sterft

Alles voor een zitplaats

Het begon allemaal toen een passagier hoestte en de man naast hem probeerde plaats te nemen, maar wegrende. Maar het probleem was dat de poging van de man om van stoel te wisselen niet lukte: de door hem gekozen stoel was al van een andere passagier. Hier is het drama.

De twee mannen vallen het object van verlangen aan en de woordenwisseling wordt fysiek. Volgens EVA kwamen op dat moment drie stewardessen tussenbeide om de situatie onder controle te krijgen Aan de Amerikaanse media CNN .

Beloningen voor medewerkers

Dankzij de snelle reactie van de stewardessen werden de twee mannen met succes van elkaar gescheiden en kon de vlucht zijn koers voortzetten en op tijd in San Francisco landen. “Het bedrijf heeft altijd een nultolerantiebeleid gevoerd ten aanzien van incidenten die passagiers schade berokkenen.”EVA Air-details in een persbericht. “Het bedrijf zal hen later een passende beloning bieden [trois membres de l’équipage de cabine] ».

Afgelopen zomer hadden twee passagiers tijdens een vlucht van Philadelphia (Pennsylvania) naar Las Vegas (Nevada) ruzie in de lucht over een verhaal. “gemorst glas”. Andere passagiers hadden niet zoveel geluk als op deze vlucht BR08. Ondanks tussenkomst van bemanningsleden was de kapitein genoodzaakt een noodlanding te maken om ze te lossen.

READ  Als u weinig of geen belasting heeft, moet u het 2OP-vakje aanvinken om minder te betalen