Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee politieagenten die tijdens een overval op Pokemon-stalking gingen, werden ontslagen

OPROEP VOOR BACK-UP, 211 IN PROGRESS Op 15 april 2017 patrouilleerden Luis Lozano en Eric Mitchell door de straten van het centrum van Los Angeles toen een radioalarm om versterking vroeg voor een aanhoudende inbraak in Crenshaw MallNabijgelegen winkelcentrum. Maar in plaats van hun collega’s door deze “chaotische” situatie te helpen, besluiten ze… Ga op pokemon jagen. En na bijna vier jaar werd hun weigering vrijdag in hoger beroep bevestigd, volgens gerechtelijke documenten die maandag zijn vrijgegeven.

Twee LAPD-agenten bevestigden aanvankelijk dat ze het radioalarm niet hadden gehoord. Maar ze werden verraden door bestanden op te nemen Dash Camdie hun gesprekken vastlegden. ‘Het is aan jou, ik wil niet dat ze denken dat we de radio negeren’, zei agent Mitchell. “Eh, laat maar (“Wat maakt het uit, jammer”), antwoordt Lozano.

Verdomme, dit spul maakt me uit mijn gedachten.

Vijf minuten later “waarschuwt agent Mitchell Lozano dat Snorlax” (Snorlax in hun originele versie), een van de Pokémon-pioniers, “net is verschenen”, officiële officiële documenten om ze te scheiden.

Hanger omgeving 20 minuten après l’appel à l’aide, les deux policiers on été enregistrés « en train de discuter de Pokémon tandis qu’ils roulaient vers verschillende endroits où les créatures virtuelles apparaissaient vraisé témon publiments » vorige week.

Dappere wetshandhavers slagen erin Snorlax op te sluiten, maar Togetic, een andere Pokemon, maakt het hen moeilijk. ‘Verdomme, man, deze dingen helpen me uit de problemen’, zei agent Mitchell volgens de scripts.

Verkeersongevallen

De twee politieagenten werden berecht op beschuldiging van wangedrag en meervoudig wangedrag. Ze gaven toe dat ze niet reageerden op een verzoek om hulp voor deze overval, maar ontkenden dat ze Pokémon Go speelden. Ze zeiden dat ze alleen over dit spel spraken – terwijl ze het hadden over een “mythisch wezen” van Snorlax, wat in deze tijd bijzonder zeldzaam is. Ze maakten bezwaar tegen hun uitzetting, maar het hof van beroep bekrachtigde hun verklaringen niet en handhaafde het vonnis op vrijdag.

READ  Nickelodeon All-Star Brawl: Vechtspel met Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob en anderen aangekondigd op video

Toen het in 2016 werd uitgebracht, Pokemon Go Het wekte miljoenen volgers over de hele wereld op, maar deze jacht op virtuele monsters zorgde ook voor wat onrust. De populariteit van het spel was zo groot dat veel militaire bases soldaten moesten herinneren aan de gevaren van het spelen in dergelijke faciliteiten, vooral in de buurt van landingsbanen. Veel Pokemon-jagers deden ook mee. bij verkeersongevallen.