Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee nieuwe redenen om de Essential Toolkit voor Windows te downloaden

Twee nieuwe redenen om de Essential Toolkit voor Windows te downloaden

Essentiële Microsoft-software-updates, altijd om de productiviteit op Windows te verbeteren. Terwijl de vorige versies voornamelijk verbeteringen aan de bestaande tools bevatten, voegt PowerToys 0.68.0 twee nieuwe games toe voor zijn gebruikers.

PowerToys versie 0.68.0 voegt twee nieuwe tools toe aan de Windows Toybox. // Bron: Microsoft

Windows Toybox is nu nog beter! Op woensdag 1 maart is de PowerToys-software, ontwikkeld door Microsoft en ontworpen om de productiviteit van gebruikers te verbeteren, geüpdatet naar versie 0.68.0.

Nog een bètaversie die geen verbeteringen aan bestaande tools en bugfixes bevat. Twee nieuwe tools zijn bedoeld om kopiëren en plakken en het gebruik van meerdere monitoren te verbeteren.

Kopieer en plak zonder een spoor achter te laten

De eerste game toegevoegd aan deze versie:Plakken als platte tekstVertaald doorPlakken als platte tekstDe naam zegt het al, want eenmaal geactiveerd in PowerToys, kunt u met deze optie alleen de tekstinhoud behouden die u van een site of document kopieert. Zelfs geselecteerde tekst is vetgedrukt en onderstreept in een 27-punts serif. de tekst Gewoon.

Bron: froid

Als moderne webbrowsers deze optie al integreren via de sneltoets Ctrl + Shift + V, “Plakken als platte tekstHet belooft van toepassing te zijn op al uw programma’s en gebruikers in staat te stellen hun eigen toetsencombinatie te kiezen. De standaard is Ctrl + Win + V.

Muis springt tussen schermen

Tweede nieuwe tool:Muis sprongofMuis sprongDeze functie is toegevoegd in het gedeelte Muishulpprogramma’s en stelt u in staat de cursor snel over grote afstanden te verplaatsen.

Eenmaal geactiveerd, kunt u de Win + Shift + D-toetsen gebruiken om een ​​venster te openen met een geminimaliseerde versie van al uw schermen. Door ergens in dit venster te klikken, wordt de cursor daarheen geteleporteerd. Handig in het dagelijks leven als je een heel groot scherm of meerdere schermen gebruikt.

READ  Honor MagicBook 2022 review: een laptop voor makers met haast

Basis speldoos

Details van deze twee nieuwe functies en alle fixes en verbeteringen die in deze update zijn opgenomen, worden op de pagina vermeld PowerWiz GitHub. Zoals we ons herinneren, is deze verzameling productiviteitstools nu open source sinds 2019, na het eerste gebruik in Windows 95 en XP.

Deze nieuwe versie bracht met name een hulpmiddel om de muiscursor gemakkelijk op het scherm te lokaliseren, een alwetende zoekbalk vergelijkbaar met het macOS Spotlight-model en, meer recentelijk, de mogelijkheid om bepaalde karakters (zoals É en Ç dierbaar voor Frans) te typen zonder te kijken voor hen in de karaktertabel.

PowerToys 0.68.0 is beschikbaar op Windows 10 en 11, zowel in de desktopversie als in de Microsoft Store-software-app.


Onze collega’s van Numerama lanceren Watt Else, hun nieuwsbrief over toekomstige mobiliteit. Registreer hier Zorg dat je het eerste nummer ontvangt!