Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Turkije hekelt de door de Oostenrijkse regering gepresenteerde “kaart van de islam” als “onaanvaardbaar”.

Op vrijdag 28 mei veroordeelde het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken deonaanvaardbaarAangeboden door de Oostenrijkse overheidkaart van de islamDat zorgde donderdag voor opschudding onder moslims. “De presentatie door de Oostenrijkse minister van Integratie Susanne Raab van een kaart van alle islamitische samenlevingen in Oostenrijk (…) is niet acceptabel.Het ministerie reageerde in een persbericht. Ankara riep ook Oostenrijk op om op te geven.moslim profiel“en adopteren”Verantwoord beleid».

Presentatie door de Oostenrijkse regering”kaart van de islam“Donderdag veroorzaakte internet opschudding onder de moslims van het land die aan de kaak stelden”stigma” De “Wijdverbreide blootstelling aan onzekerheidEerder vandaag kondigde de conservatieve minister voor Inclusie Susan Raab een nieuwe website aan genaamd “.Nationale kaart van de islamHet grote publiek kan nu de namen van meer dan 600 moskeeën en verenigingen, hun adressen, de identiteit van hun leiders en hun potentiële connecties in het buitenland vinden.

Het is geen kwestie van gooien.”Wijdverbreide verdenking van moslimsSusan Rapp is misschien gerustgesteld, maar om te onthullenIn de achtertuinen“naar”ideologieën“Ter discussie stellen”liberale democratische waardenDeze kaart is het resultaat van een samenwerking tussen de Universiteit van Wenen en het Centre for Documentation of Political Islam, een organisatie die vorig jaar werd opgericht door de coalitie tussen de Conservatieven en de Groenen, maar die afstand hebben genomen van dit initiatief.