Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Trinity Trigger: Project Tritri vroeg gelekt – Nieuws

Zoals Octopath Traveler of Trials of Mana, waar veel creatieve aspecten bij komen kijken personeelnoemt Seito Shinki Trinity Trigger verwijzingen naar het jaren 90-genre, vrolijk puttend uit metaforen. verbeelding. De wereld redden, schatten zoeken, het onbekende verkennen: de vele doelen liggen bij Sian, een jonge man die vredig in zijn kleine dorp leefde tot de dag dat hij leerde de “chaoskrijger” te zijn gekozen door de goden, de goden van de orde de wereld over te nemen. Samen met zijn kameraden zal Cyan proberen het lot te veranderen.

Het vechtsysteem van deze actie-RPG is gebaseerd op het “ring change”-mechanisme, om de uitrusting aan de situatie aan te passen, rekening te houden met de kenmerken van de vijand en de afstand tussen jullie. Je zult ook aan je combo’s moeten werken en wapenupgrades moeten matchen om je stijl te versterken. We hebben het hier over zestig verschillende omgevingen, met een verscheidenheid aan plaatsen die kenmerkend zijn voor dit soort producties: je zult niet ontsnappen aan de majestueuze bossen, met sneeuw bedekte bergen, woestijnen, vulkanische gebieden die schatten verbergen en verborgen passages.

De beelden van de wereld zijn nauwkeurig gesigneerd door de illustrator Nobuteru Yûki (Trials of Mana, Chrono Cross), die Hiroki Kikuta (Seiken 2 en 3) in de composities zal terugvinden. Het script voor het spel is geschreven door Yûra Kubota (Octopath Traveler, Bravely Default II), terwijl hij het ontwerp De personages van Raita Kazama (Xenoblade en Puzzle & Dragons) zijn in opdracht gegeven. Houd er ten slotte rekening mee dat de PS4-versie automatisch het recht geeft om de PS5-versie zonder extra kosten bij te werken.

READ  GTA: The Trilogy verstoort de lancering van de pc