Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Trend van 4 weken: weer tot 11 juli

Aan de overkant De koning heeft spijtmeteoroloog

Elke donderdag wordt de weertrend gedurende 4 weken geüpdatet. Deze laatste presenteert het meest waarschijnlijke weerscenario voor de komende vier weken tot 11 juli.

Na een koeler dan normaal voorjaar en lange weken van somber weer, is de zomer eindelijk in juni aangebroken, wat samenvalt met het begin van de meteorologische zomer. De temperaturen zijn naar voren gesprongen met waarden die weer boven de seizoensnormen liggen.

Week 1: Van 14 juni tot 20 juni

Na de hittepiek aan het begin van de week, wordt het weer snel zwaar met stormachtige verslechtering die eerst de zuidelijke helft zal treffen en tegen de midweek het noorden en noordoosten kan bereiken. Na deze stormaflevering dalen de temperaturen sterk na onweersbuien.

Tweede week: van 21 juni tot 27 juni

De temperaturen zullen weer stijgen met piekhitte die de reden zou kunnen zijn voor meer stormachtige verslechtering gedurende de week, vooral van het zuidwesten tot het noordoosten.

Derde week: 28 juni – 4 juli

Tijdens deze week van juni-juli zouden de omstandigheden geleidelijk orkaanbestendiger moeten worden in het westen en zuiden naarmate de voorzichtige opklaringen terugkeren. In het noordoosten blijft het weer wisselvallig met wat regen. De temperaturen zullen dicht bij de seizoensnormen liggen.

Vierde week: van 5 t/m 11 juli

Verwacht wordt dat hogedrukomstandigheden Frankrijk zullen domineren met zonnig en warm zomerweer aan het begin van de zomervakantie.

Tenslotte, We zullen de komende weken stabieler weer vinden voordat we eind juni en begin juli rustiger en zonniger weer gaan installeren. Temperaturen fluctueren met warme periodes afgewisseld met periodes van koeler weer.

READ  De Hubble-telescoop is kapot, maar moet binnenkort opnieuw worden opgestart