Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Transfers: Zenith waarschuwt OL dat het Sardar Azmon . zal behouden

Wat hij vreesde dat zou gebeuren, is voorbij. Minder dan 48 uur voor het einde van de transferperiode hebben OL en de vertegenwoordiger van Sardar Azmoun een gezamenlijke brief ontvangen van de aanvoerders van Zenit Sint-Petersburg om aan te geven dat ze de Iraanse spits deze zomer in de selectie houden.

De Russische club, die het aanbod van OL te laat kreeg om aan zijn verwachtingen te voldoen (15 miljoen euro), vond geen vervanger op het niveau van Azmon en koos er daarom voor zijn spits te behouden, omdat het de voorwaarde was die gesteld was vanaf de begin. De 26-jarige kan aan het einde van zijn contract vanaf januari vrij en overal spelen, maar Zenith is een rijke club die het geld niet echt nodig heeft.

Willian was ook dichtbij

Dit is een enorme klap voor Peter Boss, die regelmatig contact heeft onderhouden met Azmon, die er zijn prioriteit van heeft gemaakt om zijn offensieve sector aanzienlijk te versterken. Naast deze baan heeft de Nederlandse coach nog een sleuteldossier gevalideerd, uit Engelse bronnen: het dossier van Willian. De 33-jarige Braziliaanse vleugelspeler, ontslagen door een Arsenal waar niet langer op wordt gerekend, is de speler waarover Jean-Michel Aulas sprak na de wedstrijd in Nantes, toen de president van Lyon liet doorschemeren dat de regels voor spelers van buiten de gemeenschap waren veranderd met de Brexit . . Willian heeft namelijk een Engels paspoort en is dus na de Brexit weer een niet-EU-lid geworden.

Het pad van Laborde wordt nog steeds gevolgd

Geïnteresseerd, maar de speler reageerde niet omdat hij wat laat arriveerde: hij gaf zijn toestemming om zich bij Corinthians en zijn familie in Brazilië te voegen. Hij is de buitenlandse internationale spits die in onze maandageditie wordt genoemd. Nu, zoals aangegeven het team Zondag houdt het Lyonnais-team Montpellier Gaëtan Laborde nog steeds nauwlettend in de gaten, ook al is er op dit moment geen bod naar MHSC gestuurd.