Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TPMP-columnist op Twitter explodeert in het gezicht van spam

Sinds september 2017 werkt Bernard Montell als columnist voor “Touche pas à mon poste” op C8. Maar dit is niet de enige activiteit van de voormalige TF1-ster! In feite is de columnist ook radiopresentator op RFM. Op zaterdag 12 maart 2022 was hij in functie vanwege zijn show “One Hour With” en ontving actrice Michele Larroque.

De dag ervoor plaagde Bernard Montell natuurlijk zijn show op Twitter: Morgen zaterdag 12.00 uur op RFMFrance #UneHeure met favoriete Franse actrice Michel Larroque haar nieuwe film #AlorsOnDanse I feel so good !!! Morgen” Hij lanceerde om abonnees van zijn kanaal aan te moedigen naar hem te luisteren.

Bernard Montell wordt boos over een surfer
De dag na haar bericht reageerde een van haar trouwe abonnees op dit bericht en schreef: “Bernard nog een fijne dag Ik denk aan je papa mijn liefste ik hou zoveel van je kusjes “. Iets verrassends voor andere netizens die op deze woorden reageerden: ‘Maar wie ben jij om zo te praten?’ , “De dame is gek geworden, ze is eng”, “Iemand anders die de krantenkoppen wil halen heeft een zielig schandaal, arme meid, ga naar haar toe”.

Geërgerd reageerde Bernard Montell ook door de abonnee genaamd Karen rechtstreeks te ondervragen en ontslagen: Stop met je waanideeën, ik ben je vader niet of stop je helemaal niet. Door enkele opmerkingen op Twitter te lezen, begrijpen we dat deze netizen Bernard Montell vaak “papa” noemt en dat het blijft bestaan ​​ondanks de vele parafrasen van de beroemde columnist…

Zie ook:

READ  Delphine Wespiser beweert dat Marine Le Pen een 'soort gunst' heeft

Eleanor de la Fontaine