Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – TEKEN GRAND PRIX ERNEST JOUANNE (Grand Prix van de MAYENNE Council) 15 maart 2022

Diagnostiek Canalturf.com


foto van Gaspar de Brion

in drie betwiste eigendommen, en dat in Vincennes, GASPAR DE BRION (foto) Twee overwinningen en een derde plaats behaald. De statistieken-inwoner Mathieu Abrevard heeft dinsdag te maken met de Grand Prix van Maine County Council, deze dinsdag in Laval. Vooral omdat het een goede betrokkenheid ervaart op de hellingsgrens.

7 Gaspar de Brion : Opgeslagen thema, met tien successen in 26 wedstrijden, waarvan twee deze winter in Vincennes. Goed gepositioneerd in de eerste divisie en laatste tweede in groep C, in Vincennes, keerde hij terug naar het circuit van Laval met legitieme claims.

9 Epsom Drift Deze Rieussec-zoon, een winnaar van vier vijfde, kan bogen op twaalf van zijn laatste achttien openbare shows. Zelfs als hij twee rondes op deze baan niet slaagt, heeft deze hardwerkende draf de middelen om zijn reputatie te herstellen.

1 behoefte : Toegegeven, het is het minste zilver in de verpakking. Ze had echter al de kans om het beste van haar promotie te verslaan, met name haar derde plaats in de II Aristo Hémard Grand Prix, in december. Genoeg om het logische nemers te verdienen.

13 eierstokken : Ze hoeft zich in dit soort toernooien niet meer te bewijzen. Hij heeft al vier rechte stukken gewonnen, en dat in twintig pogingen. Hoewel ze in haar laatste drie rondes twee keer werd gediskwalificeerd, heeft ze een goede kaart te spelen.

6 El Jericho Bell Hij nadert deze race met zijn volle potentieel. Bewezen door zijn overwinning aan het begin van de maand in Pontchâteau. Nu al een winnaar op deze Mayenne-baan, lijkt hij in het veld te kunnen bevestigen.

READ  Dagelijkse horoscoop: maandag 16 mei voor elk sterrenbeeld

10 voor jou, Madrid : Als hij sinds mei 2021 niet meer heeft gewonnen, dan heeft hij natuurlijk referenties in zo’n gemeenschap. Ze heeft al één overwinning en vijf plaatsen op zestien opeenvolgende races. Hij werd onlangs derde op een evenement in Vincennes en mikt op een nieuwe locatie.

2 boleropotten : Deze melkkruisende draf debuteerde in februari 2021 op onze bodem. Ook vorig jaar had hij drie treffers in Vincennes. Blootsvoets voor deze ontmoeting, kan een moeilijke tijd zijn voor de genoemde precedenten. Potentiële onruststoker.

12 Dexter Chateau : Deze 9-jarige draf kan opscheppen over het winnen van 4 rechte stukken. Bovendien heeft hij deze Laval-cursus al gewonnen. Ook al leek hij hier door veel van zijn militaire cadetten verboden te zijn, hij bleef bij zijn eigen mening over het verkrijgen van toegang.

Zonder vijandigheid: The 3 FLOWER BY MAGALOU


Stephen Davy’s keuze

Gebaseerd op
7 Gaspar de Brion
9 Epsom Drift
Regelmatige kansen
1 behoefte
13 kleur
6 EL GRECO BELLO
buiten
10 Voor jou, Madrid
2 bolero pot
12 Dexter Chateau

Prognose Samenvatting:

favoriet
7 – Gazpar de Brion

een klap voor het hart
9- Epsom Drift

gek moment
6 – El Greco Bello

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Kiezen voor ZEturf.fr

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

READ  Emma Smit en een paar geruchten met Kylian Mbappe: de jonge actrice geeft eindelijk antwoord!
nummer. een paard Bestuurder
7 Gaspar de Brion Abrivard M.
13 kleur Gilormini J.
9 Epsom Drift Ravvin E.
1 behoefte Bazir n.
12 Dexter Chateau Duif CH. C.
6 EL GRECO BELLO rochard geb.
2 bolero pot MONCLIN J.PH.
10 Voor jou, Madrid Robin B.
11 Moer Diablo Duif W.
3 bloem uit Magalu Wells A.