Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Toyota CH-R Prologue (2023): meer verbonden

Toyota CH-R Prologue (2023): meer verbonden

De eerste generatie van CH-R (voor een coupé van een hoger niveau) Het was een doorslaand succes. Het Japanse model, dat het midden houdt tussen het stedelijke en compacte SUV-segment, heeft sinds 2016 in Europa bijna 600.000 exemplaren verkocht. Zijn assertieve stijl en hybride motor droegen grotendeels bij aan dit succes.

Presentatie – Toyota CH-R Prologue (2023): meer verbonden

De vervanging ervan, gepresenteerd in de vorm van een showauto genaamd de “Prologue”, geeft een indicatie van hoe de tweede generatie eruit zal zien in 2024. Net als de eerste, zoals de naam al aangeeft, werd hij in Frankrijk ontworpen door een van Toyota Europe’s stijlcentra gevestigd in Nice. De specificaties van de leiders waren simpel: “Go bolder.”

Presentatie - Toyota CH-R Prologue (2023): meer verbonden
Presentatie - Toyota CH-R Prologue (2023): meer verbonden

De introductie van de CH-R luidt 90 procent van de SUV van de tweede generatie in.

En voor een keer was het een beetje gelukt. Voor uw ogen, binnen 90%, wat zal het verwachte productiemodel begin 2024 zijn. We vinden het silhouet van de coupé goed geaccentueerd, de zijkanten uitsteken en de specifieke tweekleurige kleur verlevendigt de lijn door de hele achterkant van de auto te omhullen, zoals in de laatste Aygo X.

spitse snuit
De spitse “haai” snuit zal populair worden op veel modellen van het Toyota-assortiment.
De achterkant krijgt meer vloeibaarheid met minder details.
De achterkant krijgt meer vloeibaarheid met minder details.

De voorkant genaamd “hammerHead”, wat zich letterlijk vertaalt als hamerkop, bestaat uit een driedimensionaal gaas en een zeer fijn verkeerslicht. Dit naar voren gerichte ensemble heeft volgens de ontwerpers de vorm van een haai. Cameraspiegels mogen niet worden overgedragen naar het productiemodel. Helaas kunnen we u niet meer vertellen over het interieur dat op dit moment geheim wordt gehouden. Maar het is een gok dat we het nieuwe 10,25-inch multimediascherm zullen vinden.

De tweede generatie CH-R krijgt een plug-in hybride en een versie met vierwielaandrijving.
De tweede generatie CH-R krijgt een plug-in hybride en een versie met vierwielaandrijving.

De aanstaande CH-R vernieuwt zijn niet-oplaadbare hybride motor die heeft bijgedragen aan zijn enorme succes in Europa. Het aanbod is verrijkt met een plug-in hybride motor, waarvan de technische gegevens op dit moment ook vertrouwelijk zijn. Deze technologie moet de corridor een volledige transitie opleveren. De eerste is voor de CH-R.

READ  Neuralink, het controversiële hersenimplantaatproject van Elon Musk, is klaar